adeles-milky-manicure-is-perfect-voor-de-lente-295935
©Getty Images

Adele maakt niet vaak een verschijning in het openbaar, maar als ze dat doet, is dat meestal aan de zijlijn van een basketbalwedstrijd met haar partner Rich Paul. Tijdens een basketbalwedstrijd van de Lakers afgelopen weekend zag de zangeres er geweldig uit. Vergeet de bal: alle ogen waren gericht op Adele, en dan met name op haar opvallende milky manicure.

De milky manicure van Adele

Het opvallendst waren namelijk de nagels van de zangeres. Adele schuwt nooit een lange nagel en deze keer waren ze gelakt in een witte, melkachtige tint – een relatief ingetogen kleur op een opvallende nagelvorm. Ze haakt met de manicure in op een grotere, neutrale nageltrend: beroemdheden houden van een melkachtige nude tint omdat die overal bij past. En minimalistischer wordt het waarschijnlijk niet voor Adele, gezien haar status als één van de geliefdste diva’s ter wereld – waarom zou ze bescheiden zijn?

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Ze combineerde haar manicure met een frisse beautylook – een stralende huid, haar kenmerkende gedefinieerde ogen en een nude lip – en ook het haar van de zangeres, gestyled in warrige golven, zag er geweldig uit. De moeiteloos coole court-side look: uitgespeeld.

Adele heeft een melkachtige manicure.
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.