rosalia-combineert-twee-van-de-grootste-voorjaarstrends-in-een-opvallende-lentelook-295870
©Getty Images

Rosalía is geland in New York en heeft haar race-achtige Motomami-stijl met haar meegenomen. En terwijl de zangeres dichtbij haar kenmerkende look blijft, omarmt ze óók twee van de grootste lentetrends. Hoe dat eruitziet? Geen bloemenjurk, maar een frisse, witte jurk in combinatie met een van de grootste riemtrends van het moment.

Rosalía in een witte jurk

Voor een mooie lentedag trok Rosalía een wit gestreepte katoenen maxi-jurk aan. De jurk, compleet met kanten details rond de taille en kanten ruche-details langs de zoom, past helemaal bij de boho-chic revival van de laatste tijd. Het is meer cottagecore dan de grungy, sexy boho-stijl die Chemena Kamali liet zien tijdens haar debuutcollectie voor Chloé, maar het past wel volledig in een andere trend die we nu overal zien: witte jurken. Een letterlijke blank slate om het nieuwe, zonnige seizoen tegemoet te gaan.

De dubbele riem-trend

Maar natuurlijk gaf Rosalía haar eigen draai aan de look. Over haar witte jurk droeg ze een licht motorjack dat was afgewerkt met zwarte leren riemen – wat ons doet denken aan de huidige riementrend. Op de herfst/winter 2024-catwalks waren dubbele riemen een veelgebruikte stylingtruc. Onder meer Michael Kors, J.W. Anderson, Helmut Lang en Junya Watanabe probeerden het uit. Rosalía geeft met haar look een eigen interpretatie aan de trend.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De zangeres maakte haar look af met een paar zwarte Rick Owens-laarzen, die met hun extreme hakken, ruche-details en open vierkante silhouet niets minder dan spectaculair zijn. Door vakkundige harde en zachte texturen en conversation starting-items te combineren, laat Rosalía wederom zien dat ze iemand is om in de gaten te houden wanneer het aankomt op interessante looks.

Rosalía in een witte jurk
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd dor Vogue US.