bella-hadid-voegt-deze-bijzondere-vintage-jurk-toe-aan-haar-garderobe-295989
©Getty Images

Bella Hadid heeft een prijswinnend stuk vintage te pakken. Het model – dat onlangs parfumondernemer is geworden – is druk bezig met het promoten van Orebella, haar nieuwe parfumlijn. Met parfums genaamd Salted Muse, Blooming Fire en Window2Soul ruilt Hadid haar cowboystijl in voor een Earth Angel-achtige vibe. Maar als je Bella Hadid bent, betekent het veranderen van je garderobe dat je op zoek gaat naar het beste voor je nieuwe look. En wat past beter bij haar nieuwe esthetiek dan het Christian Dior van John Galliano?

Bella Hadid in vintage Dior van John Galliano

We spotten Hadid in een dromerige mesh jurk met V-hals die oorspronkelijk op de lente/zomer 2004-catwalk van Dior werd gedragen door topmodel Liya Kebede. De jurk is afkomstig van styliste Molly Dickson van Opulent Addict. Het beige ontwerp, met een korsetachtig lijfje, is bedekt met bloemenapplicaties, bevat een heupdetail met ruches en is versierd met een zwierige zoom met franjes aan de onderkant van de doorschijnende rok.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het model hield de rest van haar look eenvoudig. Zo droeg ze een paar puntige muiltjes met een peep toe in dezelfde kleur als haar jurk. Qua sieraden voegde ze een paar kleine gouden oorbellen, gouden ringen en een sierlijke diamanten ketting toe. Het is geen verrassing dat Hadid de voorkeur geeft aan metallics. Ze vertelde namelijk eerder aan Vogue dat de gouden doppen van haar parfumflesjes “geïnspireerd zijn op het ruwe goud van de Arabische cultuur en erfenis”.

Als Bella Hadid ‘de Orebella-perstour’ aftrapt met zo’n ontzagwekkende look, kunnen we niet wachten om te zien wat ze nog meer in petto heeft.

Bella Hadid draagt een vintage jurk van John Galliano voor Dior
©Getty Images
Bella in haar vintage Dior.
Dior lente/zomer 2004
©Marcio Madeira
De jurk op de catwalk bij Dior lente/zomer 2004.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.