bella-hadid-kiest-steeds-vaker-voor-de-cowgirlstijl-deze-keer-met-een-tijdloze-jeans-290211
©ANP

Bella Hadid is in haar cowgirl era. Sinds het model eerder dit jaar een relatie kreeg met Adan Banuelos, een professionele cowboy, omarmt Hadid meer en meer de westernlook. Ze draagt kledingstukken met franjes, leren jacks en natuurlijk cowboyhoeden- en laarzen. Aangezien ze al van jongs af aan paardrijdt, is de stijl een natuurlijke match voor haar. Deze week ging Hadid in Beverly Hills door met haar rodeo matching stijl. Maar dit keer straalde haar off-duty look de cowgirlstijl op een subtielere manier uit. En dat kwam allemaal door haar jeans.

Bella Hadid in haar cowgirl era met deze jeans 

Gestyled met een vintage T-shirt, trok Bella Hadid een donkergekleurde bootcut jeans aan – een tijdloos western silhouet. De uitlopende jeans, populair gemaakt door jeansmerken als Levi’s en Wrangler, is favoriet bij cowboys (en cowgirls!) omdat je er comfortabel je cowboylaarzen onder kunt dragen. Meestal worden ze gestyled met een bijpassende denim top of een top met drukknopen, maar laat het maar aan Hadid over om ze een moderner gevoel te geven. Hoe ze dat doet? Het model combineert haar westernlook met moderne laarzen met een trendy vierkante neus en een oversized Saint Laurent-tas met kettingdetails.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De outfit geeft ons hierdoor de ultieme combinatie tussen runway en rodeo. Gezien het feit dat sterren als Beyoncé en Lana Del Rey voor country gaan en ontwerpers als Pharrell voor Louis Vuitton ook geobsedeerd zijn door westernontwerpen, is Hadids outfit daarmee volledig on trend.

 

Bella Hadid
©ANPDit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.