gwyneth-paltrow-is-naast-quiet-luxury-ook-fan-van-deze-toegankelijke-schoenen-265647
©Getty Images

Gwyneth Paltrow staat dan misschien bekend als iemand die de term stealth wealth zowat eigenhandig de wereld in heeft geholpen (en die court fashion quiet luxury schreeuwt), op dit moment kiest de actrice voor een stijl die zich volledig aan de andere kant van het modespectrum bevindt. Paltrow deelt een aantal foto’s van zichzelf in verschillende zomeroutfits, waarbij haar slippers meteen in het oog springen. Deze keer geen chique varianten van The Row, maar simpele Havaianas.

Gwyneth Paltrow in Havaianas

“OOTD zomer round-up“, schrijft Gwyneth Paltrow bij de post, die onder meer een foto bevat waarop ze Hunter-regenlaarzen draagt (het Britse equivalent van de gewilde Braziliaanse slippers die inmiddels het straatbeeld hebben veroverd). Andere rubberen schoenen die Paltrow in de post draagt, zijn Havaianas. Terwijl ze een beeld oproepen van supermodellen die volleyballen op het strand van Ipanema in Rio de Janeiro, vertegenwoordigen de nonchalante slippers een relaxte out of office-look die op een bepaalde manier toch stijlvol is.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Net als de orthopedische kurken sleehak die geliefd is bij onder meer Lily-Rose Depp en Katie Holmes, zijn Havaianas de nieuwste anti fashion-schoenen die terugkomen in het straatbeeld. Schoenen die comfortabel zijn, maar – misschien nog belangrijker – een moeiteloze je ne sais quoi-stijl uitdragen. Misschien is dat een van de redenen waarom de slipper een graag geziene gast was aan de voeten van de fashion crowd tijdens de lente/zomer 2023-editie van Copenhagen Fashion Week. En nu blijkt dus ook Gwyneth Paltrow fan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.