vlindertops-en-tuinbroeken-een-eerste-inkijkje-in-hailey-biebers-zwangerschapsgarderobe-298437
©ANP

Op donderdag 9 mei kondigde Hailey Bieber aan zwanger te zijn van haar eerste kindje met haar man Justin Bieber. Hailey Bieber, bekend om haar moeiteloze casual-chique stijl, stelt ons op modevlak niet teleur nu ze haar eerste zwangerschapslooks deelt. Zoals verwacht blijft haar stijl chic en modern terwijl ze haar groeiende buik omarmt. Na haar dromerige pregnancy reveal-look (gehuld in sluier en al, aangezien de aankondiging tevens in het teken stond van een vow renewal, in Hawaï) krijgen we nu voor het eerst een inkijkje in Haileys zwangerschapsgarderobe.

De zwangerschapslooks van Hailey Bieber

In plaats van typische zwangerschapskleding te dragen (denk aan zwangerschapsleggings en oversized truien) kiest Hailey ervoor om haar gebruikelijke garderobe op nieuwe manieren te stylen, aangepast aan haar veranderende lichaam. Voor haar zwangerschapsonthulling namen Hailey en Justin een prachtige video op, waarin Hailey een kanten Saint Laurent-jurk draagt. Nu deelt het model haar eerste off-duty zwangerschapslooks, die tevens een glimp onthullen van haar groeiende babybuik.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De looks in kwestie bestaan onder meer uit een denim tuinbroek van Lee Jelt Denim met een rode pet van Fila, en een losvallend wit T-shirt over een losse broek. Maar de meest opvallende look is toch wel een roze croptop in de vorm van een vlinder, gecombineerd met een baggy jeans – een echte Hailey Bieber-look. De top in kwestie is afkomstig van het Italiaanse label Blumarine, en geeft haar gehele outfit een heuse Y2K-vibe.

Eigen zwangerschapsstijl

Hailey, die op dit moment iets meer dan zes maanden zwanger zou zijn, bewijst met haar zwangerschapslooks dat zwangerschapsmode allesbehalve saai hoeft te zijn. Haar vermogen om verschillende stijlen (party on the top, en een relaxte vibe on the bottom) moeiteloos met elkaar te combineren, zorgt voor een zwangerschapsgarderobe waarbij ze haar eigen stijl behoudt.

Bovendien weet Hailey comfort en stijl perfect te balanceren. Precies die balans lijkt vaak te ontbreken bij standaard zwangerschapskleding, waar stijl regelmatig ten koste gaat van comfort. Met haar eerste zwangerschapslooks belooft Hailey – net als voorganger maternity style queen Rihanna – een verfrissende inspiratiebron te worden voor aanstaande moeders over de hele wereld. Bekijk de eerste zwangerschapslooks van Hailey Bieber in de Instagramcarrousel hieronder (klik vooral even verder voor haar fonkelende vlindertop).