irina-shayk-combineert-haar-twee-favoriete-kledingstukken-de-naked-dress-en-erotische-schoenen-266672
©ANP

Er zijn twee dingen waar Irina Shayk meer van houdt dan selfies in de badkamer te maken met Riccardo Tisci: de naked dress (zoals deze) en erotische schoenen die eigenlijk heel lelijk zijn. Dit keer combineert het model deze twee favoriete kledingstukken.

Irina Shayk in ‘naked dress’

Sinds ze in 2022 begon samen te werken met stylist Natasha Colvin, zijn uitbundige kledingstukken als de naked dress en aparte schoenen samengebracht in een briljant chaotische unie. Shayk uploadde gister een einde-van-zomer-carrousel op Instagram. Gekleed in een doorschijnende Blumarine-mini-jurk met een intense uitdrukking op haar gezicht ziet het model eruit alsof ze zojuist een monster is tegengekomen (dat, zo te zien, ook haar hotelkamer heeft geplunderd). Ze poseert tussen stapels kleren, in een paar dijhoge leren laarzen die als een G-string over haar tenen komen. Zelf lijkt Shayk ook een beetje bezeten door het monster door haar hangende poses – en dat bedoelen we op een positieve manier.

Experimenteren

Kleding roept allerlei vreemde associaties op, maar het is vooral het plezier van Shayk die haar laat duiken in een steeds meer excentrieke garderobe. En dat is misschien wel het hoogste niveau van luxueus leven: kunnen experimenteren met kleding. Het model heeft de mogelijkheid om verder te gaan dan wat algemeen als smaakvol wordt beschouwd. Wil ze zichzelf uitdrukken door laarzen te dragen die doen denken aan een G-string? Dan doet ze dat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)