tripje-naar-de-italiaanse-riviera-op-de-planning-bezoek-jacquemus-nieuwste-pop-up-in-portofino-257111
©ADRIEN DIRAND/JACQUEMUS

De zomerse pop-ups van Jacquemus ‘poppen’ als paddenstoelen uit de grond. Na de recente opening van een tijdelijke boetiek aan het Comomeer komt het Franse modemerk van Simon Porte Jacquemus nu met de volgende pop-upwinkel. Ook die is in Italië gevestigd, en wel in de kustplaats Portofino in de buurt van Genua. Idyllischer wordt het niet.

Jacquemus opent pop-up in Portofino

Mocht je deze zomer (of in het najaar, aangezien de pop-up te bezoeken is tot en met 16 oktober) afreizen naar de Italiaanse Rivièra, dan wil je zeker een stop maken in Portofino. Niet alleen voor de pittoreske haven, die een van de mooiste aan de Middellandse Zee is, maar omdat hier de nieuwste tijdelijke boetiek van Jacquemus gevestigd is. De pop-uplocatie is ontworpen in samenwerking met MODES, een retailplatform dat gespecialiseerd is in het lanceren van boetieks in steden en vakantiebestemmingen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het belooft een echte Jacquemus-zomer te worden, aangezien de nieuwe winkel onderdeel is van een reeks tijdelijke, op de zomer geïnspireerde boetieks die het merk in het zuiden van Europa opent. Naast Portofino vind je er ook eentje in Cernobbio nabij het Comomeer, en onlangs teasde Jacquemus een volgende – ditmaal Franse – locatie op Instagram. Stay tuned dus voor meer pop-ups in ultieme vakantiestijl.

Capsulecollectie

De opening van de nieuwe tijdelijke boetiek van Jacquemus in Portofino valt samen met de lancering van zijn derde capsulecollectie. De collectie is een ode aan de Franse Rivièra en weerspiegelt de esthetiek van het merk Jacquemus door een zonnig kleurenpalet te combineren met nauwsluitende silhouetten. Denk aan zowel mannen- als vrouwenkleding en de bekende Jacquemus-accessoires, zoals bucket hats en de Bambino-tassen, uitgevoerd in aardetinten en levendige zomerkleuren als citroengeel.

Benieuwd geworden? Ontdek de collectie in stijl in Jacquemus’ nieuwe pop-upwinkel in Portofino, en bekijk, voor je je koffers pakt, hieronder ondertussen de foto’s van wat je kunt verwachten. De boetiek is te bezoeken van nu tot en met 16 oktober.

De nieuwe Jacquemus-winkel aan de Amalfikust
©ADRIEN DIRAND/JACQUEMUS
Buiten bij de pop-up van Jacquemus in Portofino
©ADRIEN DIRAND/JACQUEMUS
Binnen in de pop-up van Jacquemus in Portofino
©ADRIEN DIRAND/JACQUEMUS
Binnen in de pop-up van Jacquemus in Portofino
©ADRIEN DIRAND/JACQUEMUS
Een Jacquemus-tas in een bootje
©ADRIEN DIRAND/JACQUEMUS