jennifer-lopez-geeft-haar-eigen-draai-aan-de-preppy-trend-in-fonkelende-midi-jurk-219549
©Getty Images

De o-zo kenmerkende stijl van J.Lo is een heleboel dingen, maar wat het zeker niet is? Netjes en degelijk. Het is daarom verrassend om haar in een ietwat stijve midi-jurk met hooggesloten kraag te zien. Maar Jennifer Lopez zou Jennifer Lopez niet zijn als ze geen persoonlijke draai geeft aan de preppy trend, die nu flink in opmars is.

Jennifer Lopez geeft haar draai aan de preppy trend

J.Lo heeft iets met gewaagde, sexy silhouetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de iconische jungle dress van Versace die ze droeg tijdens de Grammy’s van 2000? Als ze op het podium staat, zien we haar in een nauwsluitende bodysuit of leren creaties, en op straat rockt ze luchtige zomerjurkjes met gewaagde cut-outs. Haar onberispelijke garderobe is niet bepaald ingetogen, met uitzondering van de zoete witte jurk die ze droeg voor haar huwelijk met Ben Affleck.

Afgelopen zondag ging Lopez naar een vroege voorstelling van Broadway’s Into The Woods in New York. Daar bewees de superster dat ze ook compleet andere stijlen, in dit geval de populaire preppy trend, naar haar hand kan zetten. Zo verscheen Lopez in een lila jurk met geborduurde bloemen, afgewerkt met een knisperend wit kraagje met knoopjes. Met zijn lange mouwen en zoom tot onder de knie is de elegante jurk ideaal voor een zondagse show.

Supersterwaardig

Om de jurk nog meer ‘haar’ te maken, droeg ze enkele kenmerkende J.Lo-accessoires, zoals haar duizelingwekkende Valentino-plateauhakken die bedekt waren met oogverblindende kristallen (Lopez houdt van een wolkenkrabberhak). Haar kleine witte Valentino-tas en enorme zonnebril – nog zo’n favoriet van Lopez – tilden het geheel nog verder op. De complete styling maakte de look superster-waardig. We zijn niet anders van haar gewend.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.