justin-bieber-opnieuw-gespot-in-onverwachte-combinatie-met-deze-degelijke-schoenen-303377
©Getty Images

Justin Bieber is veelzijdig. Zo is hij tweevoudig Grammy-winnaar, 23-voudig Teen Choice Award-winnaar en (sinds kort) aanstaand vader. Maar één ding hadden we nog niet op onze bingokaart staan voor de zanger, namelijk opkomend schoenicoon.

Justin Bieber draagt Mary-Janes

Justin Bieber ging afgelopen weekend naar New York City om zijn vrouw Hailey Bieber te steunen tijdens haar pop-up evenement van Rhode. Terwijl alle ogen gericht waren op Hailey vanwege haar zwangerschapsoutfit met een kanten catsuit van Alessandra Rich en een gedrapeerde ivoorkleurige satijnen jurk van Phoebe Philo, speelde Justin op de achtergrond zijn eigen modespel.

Gestyled door Karla Welch verliet de zanger Bar Pitti in een outfit die veel Vogue-collega’s in hun eigen kast hebben hangen. Hij droeg een lichtgeel overhemd van Ouer met een bubble-zoom en een knielange, lichtgekleurde korte broek. Het meest in het oog springende onderdeel van zijn outfit waren toch wel zijn schoenen. Justin Bieber droeg een paar nog niet uitgebrachte mahoniebruine T-strap Mary-Janes van het Deense merk Vinny’s. Inclusief kuithoge witte sokken.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De look deed veel stof opwaaien onder de Vogue staff. Zo wilde collega Laia Garcia-Furtado, die dezelfde blouse heeft, zo snel mogelijk naar huis om deze outfit te kopiëren. En Vogue.com-redacteur Chloe Malle vertelde dat ze haar 2-jarige dochter vorige week nog in een vergelijkbare look had gekleed.

Onverwachte combinatie

Het was echter niet de eerste keer dat Bieber de schoenen droeg die je eerder zou verwachten in de gangen van een katholieke school of de indie sleaze-archieven. Voor een brunch bij Sadelle’s in SoHo droeg hij de leren schoenen ook. Toen met een paar roze sokken, kaki broek en een marineblauw polo met bruine accenten – ook van Ouer.

Zondag demonstreerde Justin Bieber opnieuw de veelzijdigheid van de Mary-Janes. Hier maakte hij zijn onverwachtste combinatie tot nu toe. De zanger hield vast aan zijn witte sokken en combineerde de schoenen met een paar oversized witte basketbalshorts van Willy Chavarria en een zandkleurige gebreide trui.

Justin Bieber Mary-janes
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.