vogue-nederland-lanceert-het-summer-of-love-issue-inclusief-limited-edition-vogue-pet-302929
©Cass Bird, Vogue Nederland, juli/augustus 2024

De zomer is hier – niet alleen meteorologisch gezien, maar ook als we naar buiten kijken (eindelijk!). Een seizoen waarin we de liefde vieren én de sport, aangezien we met onder meer het EK en de Olympische Spelen een heuse sportzomer voor de boeg hebben. Dat doen we met het Summer of Love Issue met model Heather Kemesky en choreograaf Imre van Opstal op de cover én de ultieme zomergoodie: de limited edition Vogue-pet. Dit kun je verwachten van Vogue juli/augustus 2024.

Vogue juli/augustus 2024: a summer of love

Wat ons betreft wordt het een summer of love, belichaamd door liefdespaar model Heather Kemesky en choreograaf Imre van Opstal die samen schitteren op de cover van dit juli/augustus 2024-nummer. Het is de Amerikaanse modefotograaf Cass Bird die de twee portretteert in de modeserie Love Weekend vol knusse breisels en dazzling denim. En er is nog meer liefde: columnist en auteur Tobi Lakmaker en cartoonist en redacteur Jip van den Toorn zijn al bijna twee hectische jaren bij elkaar en geven nu voor het eerst samen een interview over hun relatie. “Voor mij is dit gewoon een soort huwelijk met voor- én achtertuin.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Daarnaast brengen we een ode aan een aantal beroemde liefdeskoppels waar iedereen over praat, van iconische powerkoppels als de Beckhams en de Obama’s tot young lovers als Taylor Swift en Travis Kelce. En dan is er natuurlijk nog genoeg in de categorie wedding. Kortom, verwacht een nummer dat overloopt van de liefde.

Koppels Heather en Imre en Tobi en Jip in Vogue juli/augustus 2024
©Cass Bird / Paul Bellaart

In de startblokken

Naast een summer of love is het een summer of sports, met als hoogtepunt de Olympische Zomerspelen die dit jaar in Parijs – tevens het middelpunt van de mode – plaatsvinden. Waar Ralph Lauren de Amerikaanse olympiërs kleedt en Berluti de Franse sporters, doet het in Amsterdamse gevestigde merk Denham dit voor het Nederlandse team. In dit nummer: door Denham ontworpen looks met een touch of Vogue, geshowd door een deel van Team NL én model Puck Schrover. En dat verdient wat ons betreft al goud. 

Naast de modeserie vindt er op 26 juli een exclusieve Vogue x Denham live viewing van de openingsceremonie plaats. Ben jij erbij? Tickets voor het evenement zullen binnenkort verkrijgbaar zijn. Houd daarvoor een oogje op Vogue.nl, Denham.com en onze socialmediakanalen, want daar zal alles worden onthuld. En de outfits die Denham heeft ontworpen voor de olympiërs? Die maken hun debuut uiteraard op 26 juli, om 19:30 uur sharp.

Vogue-pet

Nog een manier waarop Vogue mode en sport deze zomer samenbrengt? Met een exclusieve Vogue cap: een pet met de titel der titels erop geborduurd die bij dit nummer zit inbegrepen. Bijvoorbeeld mooi boven een grote blazer, ideaal om je haar mee te temmen en in combinatie met een hoodie en een zonnebril heel effectief om onherkenbaar over straat te gaan.

Dit en nog veel meer vind je in het nieuwe juli/augustus 2024-nummer van Vogue Nederland, dat vanaf donderdag 27 juni in de winkel ligt en hier online te bestellen is.

Model draagt de Vogue-pet
©Zoe Karssen