kassl-editions-en-susan-bijl-lanceren-samen-een-nieuwe-shopper-voor-een-praktische-en-stijlvolle-look-293485
©KASSL Editions x Susan Bijl

Als er iets is waar we in Nederland continu naar op zoek zijn, dan zijn het wel items die ons helpen het Nederlandse weer in stijl te trotseren. Het Nederlandse merk KASSL Editions heeft van dit idee zijn motto gemaakt, en staat bekend om zijn stijlvolle regenjassen en tassen die inmiddels een plekje hebben veroverd in de garderobes van vele stijlmakers, van Kelly Rutherford tot Hailey Bieber. Nu slaat het merk de handen ineen met een andere naam binnen de Nederlandse designwereld: Susan Bijl. Samen lanceren de merken een tas waarin je het design van Susan Bijl én de look van KASSL herkent. Het resultaat? De ultieme shopper waarmee je het Nederlandse weer in stijl tegemoet gaat.

KASSL Editions x Susan Bijl

Wanneer je over straat loopt in een willekeurige stad in Nederland, is de kans groot dat er iemand ofwel een KASSL-jas, ofwel een new shopping bag van Susan Bijl draagt. Beide ontwerpen zijn perfect voor het Nederlandse weer, want: waterdicht en toch stijlvol. Susan Bijl richtte haar merk op in 2000. Haar iconische shopping bag is geïnspireerd op de klassieke plastic tas, maar dan met een slimme twist. Door de zijkanten dieper te maken, creëert ze meer volume, waardoor de tas praktischer is voor dagelijks gebruik. Tijdens een bezoek aan een vliegerwinkel ontdekte ze ripstop nylon, een sterk en lichtgewicht materiaal dat verkrijgbaar is in een breed scala aan kleuren.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

KASSL Editions werd in 2018 gelanceerd en staat bekend om zijn tijdloze outerwear, gemaakt van hoogwaardige materialen en geïnspireerd op oude vissersjassen. Het resultaat zijn praktische jassen die tegen een Nederlandse bui kunnen, zonder dat je hoeft in te leveren op stijl. Nu bundelen de twee Nederlandse merken hun krachten en lanceren ze een praktische en toch esthetische tas, perfect voor al je essentials. De tas van Bijl wordt namelijk – vrij letterlijk – in een KASSL-jasje gestoken.

Nieuwe shopping bag

De shopping bag van KASSL Editions x Susan Bijl heeft de vorm van Bijls kenmerkende tassen, is gemaakt van KASSL’s populaire katoenmix met oil coating en tot slot afgewerkt met Bijls ripstop nylon. Dit duurzame materiaal staat bekend om zijn waterbestendigheid en robuustheid, waardoor de tassen niet alleen een modieuze toevoeging zijn aan elke outfit, maar ook praktisch zijn voor dagelijks gebruik.

De KASSL Editions x Susan Bijl-tas verschijnt in drie verschillende kleuren: donkerbruin, wit en zwart – perfect voor een tijdloze look – en is vanaf vandaag verkrijgbaar via de webshop van KASSL en Susan Bijl, en in geselecteerde winkels.