kendall-jenner-bewijst-dat-de-naked-dress-ook-in-2024-hoogtij-viert-280938
©Rob Latour/Shutterstock/ANP

Op social media komen nog steeds de nodige nieuwjaarsposts voorbij, waarin mensen terugblikken op 2023 en vooruitblikken op 2024. Ook Kendall Jenner doet mee: het model deelt op Instagram beelden van haar tropische vakantie, waarop ze een doorschijnende, boterbloemgele naked dress van Helsa Studio draagt, het merk van model Elsa Hosk. De jurk komt tot aan de grond en heeft een ruitvormige uitsnede bij het middenrif, ruches bij de randen en is gerimpeld bij de heup. Het bijschrift van haar post? “2024, overlaad me met liefde en gelach, dankbaarheid en groei, geduld en aanwezigheid.” Maar de ongeschreven boodschap? De naked dress viert ook in 2024 weer hoogtij.

Kendall Jenner draagt naked dress

Jenner hield haar accessoires eenvoudig en droeg een paar groene glazen oorbellen met zilveren uiteinden van Bottega Veneta. Haar andere accessoire? Een koud glas witte wijn.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Jenner poseerde naast vriendin Hailey Bieber, die een nauwsluitende witte mouwloze maxi-jurk droeg. De twee zijn de laatste tijd onafscheidelijke vakantiepartners geworden. Zo verruilden ze de pistes van Aspen voor de Caribische stranden, net op tijd voor het nieuwe jaar.

Doorschijnende trend

Naast veel op vakantie gaan, is Jenner ook een fervent voorstander van de doorschijnende trend. Op het Met Gala van 2017 droeg ze een transparante jurk van La Perla Couture, in 2021 een doorschijnende jurk van Givenchy geïnspireerd op Audrey Hepburn in My Fair Lady, en op de afterparty van het gala van 2023 rockte ze een Nensi Dojaka-replica van een Chanel-stuk uit 1994. Als de nieuwjaarslook van Kendall Jenner iets bewijst, dan is het wel dat de naked dress en de doorschijnende trend in 2024 nergens heen gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)