gehuld-in-een-oogverblindende-paillettenjurk-luidt-kendall-jenner-het-feestseizoen-in-272650
©Getty Images

Afgelopen weekend vierde Kim Kardashian haar 43e verjaardag met een feest vol sterren, onder wie Hailey Bieber, Kimora Lee Simmons en Lauren Sánchez. Natuurlijk waren de leden van Kims even beroemde familie er ook. Neem bijvoorbeeld haar supermodellenzus Kendall Jenner, wiens oogverblindende paillettenjurk diende als voorbode van het komende feestseizoen.

Kendall Jenner in paillettenjurk

Op het verjaardagsfeest van haar zus in Beverly Hills trok Kendall Jenner de aandacht met een feestelijke look: een nauwsluitende beige-bruine paillettenjurk met nagebootste luipaardprint van Bottega Veneta. Het ontwerp heeft lange mouwen en een rok tot op de grond. Het topmodel maakte de look af met een bruine zonnebril met een vierkant montuur, een paar zwarte leren sandalen met gouden ketting en een Wallace-minitas van Bottega Veneta.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Nu november snel nadert, gaan onze gedachten al snel uit naar feestkleding. De nieuwste outfit van Kendall is een slimme keuze: bedekt genoeg om geschikt te zijn voor de winter, maar met een overvloed aan glitter om ervoor te zorgen dat ze de aandacht trekt. Investeer in iets vergelijkbaars en je hoeft alleen nog maar een opvallende schoen toe te voegen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.