kendall-jenner-zit-broekloos-naast-bad-bunny-op-de-eerste-rij-bij-gucci-269159
©Getty Images

Tijdens Sabato De Sarno’s debuutshow voor Gucci was Kendall Jenner letterlijk on point. Het model kwam naar de lente/zomer 2024-show in de Gucci Hub in Milaan zonder broek, maar mét een paar puntige, glanzend rode kitten heels aan haar voeten. Die pasten perfect bij de verrukkelijke Brunello-tint die De Sarno als kleur voor zijn creatieve ambtstermijn introduceerde.

Kendall Jenner front row bij Gucci

Meer en meer modehuizen zoeken naar een basis voor hun ontwerp-DNA met een eigenzinnige tint. Zie Bottega’s parkietgroen, het schokkende hot pink van Valentino (waar De Sarno dertien jaar doorbracht voordat hij het creatieve roer overnam bij Gucci), plus Daniel Lee’s nieuwe Burberry-blauw (dat niet alleen de lente/zomer 2024-catwalk in Highbury Fields in Noord-Londen overnam, maar ook Bond Street Underground station omtoverde tot ‘Burberry Street’).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

We dwalen af, maar het is de moeite waard op te merken dat de toon van Kendalls kitten heels – en haar bijpassende Jackie-tas – geen toeval waren. Hoewel het moeilijk was de gasten te zien binnenkomen in de Gucci Hub vanwege de rode verlichting die de ruimte overspoelde, merkten fans op de eerste rij hebben op dat Kendall broekloos binnenkwam in een trenchcoat met microzoom én een zeldzame verschijning maakte met haar beau Bad Bunny. Hij verscheen onverschillig kauwend op zijn kauwgom op de livestream van de show en droeg een bijpassende zwarte Jackie-tas die Jacob Elordi en zijn handtassencollectie het nakijken zou geven.

No pants-look

Jenner is natuurlijk geen vreemde wat betreft de no pants-look. Eerder deze week pronkte ze met haar supermodellenbenen in een oversized gestreepte mannenblouse met een paar loafers. En dan was er natuurlijk nog die beruchte Bottega Veneta-look met panty en torenhoge stiletto’s in november 2022. Nu heeft Kendall een paar kitten heels om geen broek bij te dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine)