hoe-je-een-pak-draagt-in-de-lente-volgens-kendall-jenner-met-niets-eronder-295205
©Getty Images

Een goed gesneden pak – single- of double-breasted – is voor altijd een vast onderdeel van onze garderobes. Het is vooral een populaire kledingkeuze voor op kantoor, omdat het strakke silhouet zowel zelfverzekerd als professioneel overkomt. Dat gezegd hebbende: een smart suit hoeft zeker niet beperkt te blijven tot de met tl-buizen verlichte kantoorvloer. Zoals Kendall Jenner deze week laat zien, kan een goed pak ook een frisse optie zijn voor een feestelijke avond uit.

Kendall Jenner in pak van Phoebe Philo

Woensdagavond woonde Kendall Jenner – net als actrice Selma Blair – in Beverly Hills een feest bij voor de nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse. Voor de gelegenheid droeg Jenner, die gestyled was door Dani Michelle, een modern double-breasted pak van Phoebe Philo in een gedempte olijfgroene tint, met niets eronder. Het is een provocerende stylingkeuze die we onlangs ook zagen op de catwalk bij Victoria Beckham, Stella McCartney en Schiaparelli, waardoor een gepolijst pak meteen een beetje speelser en sexy aanvoelt.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dus, wie heeft er een overhemd nodig? En die kleur? Zo goed. Beschouw haar look als het bewijs dat, met de juiste vorm en kleur, een gestructureerd tweedelig pak net zo elegant en gekleed kan zijn als een jurk. LBD, who?

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.