koningin-letizia-combineert-haar-zomerse-bloemenjurk-met-goudkleurige-sandalen-305028
©GETTY IMAGES

Een stijlbreuk is een welkome manier om looks een interessante twist te geven. Hierbij wordt bewust gespeeld met contrasten, bijvoorbeeld door een elegant kledingstuk te combineren met bijzonder casual accessoires. Koningin Letizia van Spanje heeft dit stijlmiddel onlangs ook gebruikt door sportieve witte sneakers te combineren met een chique rood broekpak – en dit keer doet ze dat opnieuw met haar goudkleurige sandalen.

Koningin Letizia draagt goudkleurige sandalen

Schoenen in metallic kleuren zijn al een tijdje een begeerde musthave. Vooral zilverkleurige sneakers zijn momenteel erg populair. Passend bij de zomer worden de zilveren schoenentrends nu aangevuld met goudkleurige sandalen. Hun warme tinten doen perfect denken aan zon en zandstranden.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Ook koningin Letizia van Spanje lijkt dol te zijn op deze trend. Voor een evenement op de militaire academie van Zaragoza koos ze voor een elegant paar goudkleurige sandalen met fijne bandjes. Deze combineerde ze met een bloemenjurk met een patroon dat doet denken aan wilde bloemen. De jurk heeft een subtiele V-hals, luchtige pofmouwtjes, een gesmokte taille en volants op de rok. Koningin Letizia’s styling werd afgemaakt met bloemenoorbellen (waar onze koningin Máxima ook fan van is). Deze waren eveneens goudkleurig, passend bij de sandalen.

koningin letizia sandalen
©GETTY IMAGES

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue DE.