louis-vuitton-komt-met-een-high-fashion-pingpongset-221302
©Louis Vuitton

Grote modehuizen beperken zich allang niet meer tot mode en beauty. Neem bijvoorbeeld Dior, die een interieurcollectie heeft ontwikkeld. Of Chanel, die haar iconische logo zet op sportartikelen, zoals surfplanken of ski’s. En ook Louis Vuitton lanceert regelmatig nieuwe lifestyle-artikelen. Het meest recente luxeproduct van het Franse modehuis? Een speciale pingpongset met het bekende Louis Vuitton-monogram.

Louis Vuitton lanceert pingpongset

De eerste pingpongsets van Louis Vuitton verschenen al in 2017, samen met een aantal andere verheven items bedoeld voor vrijetijdsbesteding. Twee jaar later kreeg de set een upgrade: een uitvoering in een zwart en grijs monogramontwerp. Daar komt nu een derde variant bij: het nieuwste design van het Franse modehuis anno 2022 is vervaardigd in licht hout met dieprode pads. De set is ook voorzien van goudkleurige LV-hardware en een zachtroze leren rand met monogram.

Wat de Louis Vuitton-pingpongset nog extravaganter maakt, is de leren hoes in het iconische donkerbruine en taankleurige kleurenpalet. Daaraan zit een label bevestigd waarin je maar liefst vier pingpongballen – Louis Vuitton branded, natuurlijk – kunt bewaren. De ‘James Ping Pong Set’ kost omgerekend ongeveer 2.270 euro en is vanaf nu verkrijgbaar. Een luxer potje pingpong bestaat niet, denken wij zo.

High fashion-sportcollectie

Mocht je jouw Louis Vuitton-sportcollectie nog verder willen uitbreiden, dan kan dat. Zo verkoopt het modehuis ook dumbells, een basketbal (én een hoop), een springtouw, een skimboard, een skateboard en een hoes voor je tennisracket. Genoeg keuze dus, voor een high fashion-work-out.

Louis Vuitton pingpongset
©Louis Vuitton