editors-pick-de-5-favoriete-loungewearlabels-van-hoofdredacteur-yeliz-240500
©Pal Sportinggoods

Hoofdredacteur Yeliz Çiçek kiest haar favorieten van het moment, van kleding en tassen tot tentoonstellingen. Deze keer op de shortlist: de fijnste loungewearlabels.

De 5 favoriete loungewearlabels van hoofdredacteur Yeliz

Noem het een goed voornemen, noem het een goede start: in januari en februari ga ik even terug naar de basis. Goed zorgen voor mijzelf, gezond eten, naar yoga, niet drinken en veel rust. Het liefst lig ik elk weekend in een spa, zoals mijn favoriet: Akasha in het Conservatorium Hotel. Na een heftige feestmaand, met veel events, borrels en feestjes (waar ik ook heel blij van word), is het een geschenk.

Deze maand zal je me dan ook vooral in lekker zittende kleding zien, en in het weekend in mijn yoga- of sportoutfit. Daarom de mooiste loungewearlabels met kledingstukken van de allermooiste en zachtste stoffen, waar je zowel in kan mediteren, yogaën, wandelen of sporten. Of koffiedrinken met vrienden, het nieuwe uitgaan dezer dagen zeg maar.

Lune Active

In de leggings van Lune Active lééf ik. Ze zitten figure hugging door de belijningen en heel comfortabel door de hoogwaardige kwaliteit. In het weekend draag ik ze als broek, met een grote sweater eroverheen. luneactive.com.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lune Active (@luneactive)

PAL

Hier moet je zijn voor stijlvolle trainingspakken, van dikke, kwalitatieve materialen, die je niet alleen aan kan naar de sportschool, maar ook tijdens de brunch in het weekend. Ze houden je ook bijzonder warm deze dagen. palsportinggoods.com

Sézane

De zachte truien en vesten van het Franse modelabel Sézane zijn zó zacht en comfy dat je er ook in wegdoezelt op de bank, met een fijne serie. Ik combineer ‘m overdag met een fijne jeans: très classique. sezane.com/nl

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sézane (@sezane)

Khaite

De instant roem heeft Khaite deels te danken aan Katie Holmes, die twee jaar geleden een matching kasjmieren bralette droeg met vest van het modehuis en daarmee viral ging. Ineens wist iedereen van het bestaan van Khaite. De items zijn de investering waard, want ze zijn tijdloos. khaite.com

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @khaite_ny

Gameface

De vrouwen achter Gameface weten precies wat het vrouwenlichaam nodig heeft en ontwerpen hoodies en leggings die elk figuur omarmen en de vormen nog mooier laat uitkomen. Alles vanuit het atelier in Amsterdam Oost. gameface.eu.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GAMEFACE (@gameface.official)