margot-robbie-is-een-barbie-uit-de-80s-in-maar-liefst-twee-versace-looks-260246
©Getty Images

Margot Robbie is een ware fashion force tijdens haar Barbie-persreis. De ster bracht op verschillende manieren een eerbetoon aan de beroemde modieuze pop die ze onscreen portretteert. Zo zagen we haar onder meer al in een beachy gingham Prada-look en een vintage Chanel-reisoutfit voor in het vliegtuig (beide natuurlijk van top tot teen roze). De ster begrijpt duidelijk het concept van Hollywood-method dressing. Voor de première van de film in Seoul gaf Robbie echter een gloednieuwe Barbie-vibe. Dit keer koos ze voor een iconische versie uit de jaren tachtig. Een die van top tot teen gehuld was in Versace.

Margot Robbie is een 80’s Barbie in Versace 

Gestyled door Andrew Mukamal droeg Margot Robbie twee verschillende Versace-looks voor de rode loper. Beide outfits refereerden aan de Day to Night-Barbie die in 1985 werd uitgebracht. De Barbie in kwestie had twee outfits. Een gepolijst pak voor overdag, en een fonkelende jurk voor ’s nachts. Robbie paste perfect bij beide sferen. Haar eerste, zakelijke look bestond uit een roze rokkostuum en een blouse met strik, afgewerkt met een telefoontas van Judith Leiber (wie kent nog die enorme draadloze telefoons uit de jaren tachtig?).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Robbie’s nacht-look bestond uit Versace’s fonkelende korset top gecombineerd met een volle tule rok (à la Carrie Bradshaw). Ze maakte haar look af met roze Manolo Blahnik-muiltjes. Dezelfde naaldhakken die ze non-stop draagt tijdens haar persreis, en overigens ook in de trailer van de film. Welk Barbie-tijdperk draagt Margot Robbie volgende keer?

Margot Robbie als Barbie
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.