margot-robbie-en-ryan-gosling-trappen-perstrip-af-in-ultieme-barbiecore-looks-251537
©Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock/ANP

Toen Margot Robbie en Ryan Gosling vorig jaar voor het eerst werden gefotografeerd op de set van hun aanstaande Greta Gerwig-film Barbie, veroorzaakten hun neonroze looks een hele modebeweging die bekendstaat als Barbiecore. Ontwerpers, streetstyle-sterren en beroemdheden raakten geobsedeerd met de bubblegumkleur. En hoewel de rage inmiddels al vervangen wordt door een stillere, luxe trend, houden Robbie en Gosling het momentum gaande. De twee sterren gingen voor hun perstrip voor de film naar Cinemacon in Las Vegas gekleed in complementaire roze outfits.

Margot Robbie en Ryan Gosling in Barbiecore

Het is geen verrassing dat de twee sterren hun personages Barbie en Ken channelen. Dit zullen ze waarschijnlijk blijven doen tijdens de vele premières en vertoningen die eraan komen. Robbie ging gekleed in een plastic-fantastic look: een gingham top en rokje van Prada, afgewerkt met roze muiltjes van Christian Louboutin. Gosling bracht een ode aan Kens himbo-stijl. Hij droeg een roze bomberjack, een T-shirt met de slogan ‘Greta Gerwig’ in het lettertype van Barbie (een mooie knipoog naar de regisseur), slim-fit jeans en stoere veterlaarzen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hun gecoördineerde ensembles zijn zowel thematisch als camp. Begin maar vast met inleggen of ze vanaf nu wel of niet roze zullen dragen bij elk persoptreden. Barbie en Ken zouden het in ieder geval goedkeuren.

margot robbie ryan gosling cinemacon barbiecore las vegas
©Matt Baron/BEI/Shutterstock/ANP

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.