dua-lipa-en-margot-robbie-gaan-voor-romantisch-rode-looks-bij-critics-choice-awards-282127
©Getty Images

Als je Greta Gerwigs kaskraker Barbie hebt gezien, dan weet je waarschijnlijk alles over het stereotype Barbie en weird Barbie, maar heb je ook gehoord van Roses are red Barbie? Dat was in ieder geval de trending look op de rode loper van de Critics Choice Awards 2024. Margot Robbie en Dua Lipa, co-sterren in de film, verschenen in bijpassende romantische looks bij de awardshow. Noem het echter geen matchy-matchy moment; beide looks bloeiden helemaal zelfstandig op.

Margot Robbie en Dua Lipa bij Critics Choice Awards

Robbie, die het afgelopen jaar een heleboel roze looks droeg terwijl ze Barbie promootte, wisselde van trendkleur. Het werd een rode, op maat gemaakte jurk ontworpen door Olivier Rousteing van Balmain. Het ontwerp had een off-shouldersilhouet en een bijgesneden buste in de vorm van stoffen bloemblaadjes. Lipa, die met haar nummer Dance the Night Away de Barbie-soundtrack verzorgde, koos ook voor een rood bloemenensemble. De jurk van de zangeres was van Prada en was volledig bedekt met abstracte ruches van bloemblaadjes. Samen zagen ze er allebei uit als stijlvolle (en gecoördineerde) co-stars.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Margot Robbie en Dua Lipa waren niet de enige beroemdheden die mogelijk geïnspireerd waren door Valentijnsdag voor de rode loper van de Critics Choice Awards. Ook actrice Emily Blunt koos voor een romantisch ontwerp: een rode Armani Privé-jurk met een rozet op de schouder. Drie looks is een trend! Ook al is het hartje winter, Hollywood is duidelijk klaar voor de lente.

dua lipa critics choice awards 2024
©Getty Images
margot robbie critics choice awards 2024
©Getty Images
Emily blunt critics choice awards 2024
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue.US.