margot-robbie-keert-terug-naar-barbieland-in-armani-prive-tijdens-de-golden-globes-281268
©Getty Images

Margot Robbie blijft dit awardseizoen in haar rol. Tijdens de perstour van Barbie begon de actrice methoddressing. Nu pakt ze haar roze garderobe voor de nabije toekomst weer op. Niet zo gek, want ze stond op de nominatielijst voor Beste actrice in een in een film (musical of comedy). Bekijk hier de roze look van Margot Robbie tijdens de Golden Globes 2024.

Margot Robbie tijdens Golden Globes 2024

Met de hulp van Giorgio Armani Privé droeg Margot Robbie opnieuw een Barbielook, in een op maat gemaakte roze jurk met V-hals en pailletten. De jurk refereerde naar de 50e verjaardag van de ‘SuperStar’ Barbie-pop uit 1977. Robbie drapeerde een roze tule polka-dot boa rond haar armen, afkomstig uit Armani Privé’s herfst 2022 couture collectie. Andrew Mukamal verzorgde de styling en maakte haar look af met een hot pink clutch, bijpassende puntige hakken en enorme diamanten studs.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

‘SuperStar Barbie’ komt met een outfitwissel: een zwarte glitter v-hals met een bijpassende tule boa. Dit is niet de eerste keer dat de actrice ging voor een Barbie met meerdere looks. Voor de première van de film in Seoul droeg ze Versace-uitvoeringen van de ‘Day to Night’ Barbie uit 1985.

Terug naar Barbieland

Nadat de perstour van de film was afgelopen keerde Robbie terug naar haar normale, roze-vrije garderobe. Hierdoor werd gespeculeerd dat de garderobe van de actrice ingetogen zou zijn voor het awardseizoen. Totdat Robbie eind vorig jaar opdook bij de Gotham Awards, gekleed als ‘Black Magic’ Barbie in custom Prada. Hierdoor wisten we dat Margot Robbie voor minstens één last hurrah zou terugkeren naar Barbieland.

Armani prive fall 2022 couture
©GoRunway.com

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.