meg-ryan-bij-loewe-is-de-beste-front-row-verschijning-van-de-hele-modemaand-288377
©Getty Images

Meg Ryan is terug bij Paris Fashion Week, bijna vier jaar nadat ze voor het laatst op de eerste rij zat naast Pixie Lott (!) bij de Schiaparelli coutureshow. Deze keer was de geliefde romkomster uit de jaren negentig in de stad om de Loewe-presentatie bij te wonen. Haar gezelschap? Catherine O’Hara, Pharrell Williams en Emilia Clarke.

Meg Ryan bezoekt Loewe-show

Het VIP-team van Loewe zou zonder twijfel opslag moeten krijgen voor de beste gasten van de modemaand. Merken proberen altijd sterren te strikken om exclusief hun shows bij te wonen. Het team van Jonathan Anderson haalt consequent het onderste uit de kan door nostalgische en toch eigentijdse line-ups te scoren, die zelfs de meest verstokte redacteuren hun nek doen omdraaien. We kunnen ons voorstellen dat Ryan, wiens stijl te omschrijven valt als excentriek, de looks van Loewe-ambassadrice Greta Lee tijdens het awardseizoen heeft gevolgd en dacht: “Er is misschien een plekje in deze eigenzinnige wereld voor mij.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Er was voor Meg zeker veel leuks te zien in de herfst/winter 2024-show, die zich afspeelde in een weidegroene hal en bestond uit sets met takken en bloemige mini-jurkjes die bloeiden met boeketten. De volumineuze cargobroek deed denken aan de tijd dat Ryan nog slapeloos in Seattle rondliep, terwijl de nieuwe enkellaarsjes zeker in de smaak zouden zijn gevallen bij de preppy-gezinde persoonlijke stijl van iedereens favoriete neurotische-nerd Sally Albright. En Ryans eigen look? Haar zwierige geruite blazer had een vleugje charme van When Harry Met Sally.

Misschien is het irritant voor Ryan om constant vergeleken te worden met haar personages. Misschien wilde ze in alle rust genieten van die grote gespen op de catwalk. Maar te oordelen aan de foto’s waarop ze met half Parijs aan het babbelen is, is Meg helemaal weg van de throwback charme. Mocht er een Loewe-campagne op haar pad komen, dan is het Meg Ryan die munt slaat uit deze recente golf van modefaam.

meg Ryan loewe show
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.