rihannas-rode-super-bowl-look-bemachtigen-het-kan-272442
©Getty Images

Als je steeds geconfronteerd wordt met het feit dat je Rihanna niet bent, is dit je kans een stapje dichterbij te komen. Loewe brengt namelijk een speciale editie uit van de jumpsuit die Rihanna droeg tijdens de Super Bowl halftime-show, en jij kunt ‘m bemachtigen.

Loewe-jumpsuit van Rihanna

De Barbadiaanse zangeres baarde opzien toen ze eerder dit jaar het podium betrad tijdens de Super Bowl. Niet alleen was de halftime-show een zeldzaam moment van Rihanna als entertainer – het was haar eerste live optreden in vijf jaar –, ze maakte meteen ook van de gelegenheid gebruik haar tweede zwangerschap aan te kondigen. (Ze beviel eerder dit jaar van haar tweede kind met A$AP Rocky, Riot Rose).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Loewe, het modehuis achter de rode jumpsuit die Rihanna op het podium droeg, zal drie kledingstukken aanbieden in hun op de zangeres geïnspireerde capsulecollectie. Een daarvan, een knalrood boiler suit, is een replica van Rihanna’s Super Bowl-pak. De jumpsuit van katoenen canvas heeft meerdere zakken aan de voorkant, enkelmanchetten met rits en afneembare riemen, voor een utilitair gevoel geïnspireerd door Rihanna en haar crew van dansers.

Voor degenen die een subtielere hommage aan Rihanna willen brengen, is de jumpsuit er ook in een zwarte uitvoering en is er een versie in de vorm van een zwarte broek. Maar, als je van plan bent een zwangerschap te onthullen, vraag jezelf dan af: wat zou Rihanna doen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LOEWE (@loewe)