meghan-markle-begreep-de-metallic-stijlmemo-voor-beyonces-verjaardagsconcert-266954
©Getty Images

Beroemdheden zijn net als wij. Althans, dat waren ze deze zomer toen talloze A-listers werden gereduceerd tot meezingende fans tijdens onder meer de Eras-tour van Taylor Swift (waar Channing Tatum meer gezichtsglitter droeg dan zijn dochter) en de met pailletten bezaaide, couture gevulde Club Renaissance-tour van Beyoncé (denk aan Issa Rae die Tracee Ellis Ross filmt terwijl ze Energy zingt). De nieuwste celebrity Beyoncé-fan die we spotten in het publiek die de dresscode van de avond volledig snapte? Niemand minder dan Meghan Markle.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Meghan Markle bij Beyoncé

Beyoncé’s nieuwste optreden in LA afgelopen maandag was een bijzondere. Hij viel namelijk samen met haar 42e verjaardag – waardoor het misschien wel haar meest uitbundige concert tot nu toe was. Naast royalty uit Hollywood – lees: Zendaya en Tom Holland, The Bear-ster Ayo Edebiri – was er ook echte royalty die meezong met Cuff It. Niemand minder dan de hertogin van Sussex (en Beyoncé-superfan) voegde zich bij Bey’s Destiny’s Child-bandgenote Kelly Rowland en Scandal-ster Kerry Washington in het publiek tijdens het verjaardagsconcert.

Metallic feestlooks

Beyoncé, die ervoor koos om op te treden in plaats van te genieten van een welverdiende vrije avond op haar verjaardag, moedigde fans aan om naar het concert te komen in metallic looks. Een look die volledig in overeenstemming is met het disco-thema van haar Renaissance-album. Het resultaat? De VIP-sectie was een zee van zilveren Paco Rabanne-pailletten en metallic-looks.

Meghan (die eerder dit weekend haar idool zag optreden samen met echtgenoot prins Harry, moeder Doria en haar voormalige Suits-co-ster Abigail Spencer) nam nota van de stijlmemo. De hertogin koos voor een getailleerde zwarte haltertop met een metallic-zilverkleurige kokerrok die net zo sprankelend was als Beyoncé’s discopaard. Een passende manier om #BeyDay te vieren in stijl.

Meghan Markle bij het concert van Beyoncé
©Getty Images
meghan-markle-metallic-beyonce

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.