meghan-markles-nieuwe-stijl-krijgt-vorm-een-look-die-perfect-is-voor-de-lente-292681
©Getty Images

Camelkleurige jassen, beige gebreide kleding, crèmekleurige broekpakken, kaki kokerrokken en bruine pumps: stuk voor stuk items waar Meghan Markle van houdt. Kleding en kleuren die een zekere nuchterheid en professionaliteit suggereren. Ook is ze fan van kookboeken, yogakits, badzout, niet-medicinale huidverzorging, hondenshampoo en geurstokjes, zoals is vastgelegd in de handelsmerkdocumenten van American Riviera Orchard, het lifestylemerk dat de hertogin binnenkort lanceert. Maar bij een nieuw hoofdstuk in het leven van Meghan Markle hoort ook een nieuwe look.

Eerste glimp van Meghan Markles nieuwe look

Zoals bij elke nieuwe onderneming in de celeb scene heeft Markle besloten om een subtiele stijlverandering door te voeren. Haar neutrale garderobe wordt vervangen door overhemdjurken van Oscar de La Renta en handtassen van Goyard. Veel hiervan is te danken aan haar vriendschap met stylist Jamie Mizrahi, die ook het onzichtbare brein was achter de imagoveranderingen van Adele en Jennifer Lawrence.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Voor haar recentste publieke verschijning – bij een tentoonstelling van The Kinsey African American Art and History Collection in het Sofi Stadium in Los Angeles, waar ze als gastvrouw optrad – droeg Meghan Markle een voorbeeld van wat we van haar nieuwe look kunnen verwachten. Ze verscheen in een met bloemen versierde cape van Carolina Herrera, ballerina’s van Aquazzura en een constellatie van Cartier-armbanden. Haar moeder en Beyoncés moeder, Tina Knowles, waren ook aanwezig.

Dankzij haar nieuwe look is Meghan Markle precies het soort mens geworden van wie ik zelfgemaakte jam zou willen kopen, gehuld in een kasjmieren vest en verstandige flatjes, ruikend naar lavendel en patchoeli.