backstagevideo-fotoshoot-petrovsky-ramone-205794

Weg uit de stal, eindelijk weer gras onder de hoefjes en dansend de wei in – voor een nieuwe lente en een fonkelnieuwe Vogue. Ja, dat geeft wel zo’n beetje weer hoe opgetogen wij ons voelen over the ultimate gift. Strik erom!

Giftbox

Inclusiever, toegankelijker en met meer betrokkenheid dan ooit: de nieuwe Vogue Nederland ligt vanaf donderdag 17 februari in de winkel en heeft een hernieuwde focus op fashion en al haar community’s. Het is het eerste issue onder de hoede van kersverse hoofdredacteur Yeliz Çiçek: “Ik ben ongelooflijk trots en blij dat het allermooiste platform ter wereld om mode, kunst, cultuur en beauty met elkaar te vieren, weer terug van weggeweest is in Nederland. Het land waar we hopelijk meer dan ooit tevoren naar elkaar gaan luisteren, elkaar de ruimte geven, elkaars diversiteit omarmen en vieren dat het leven van iedereen is. Niet alleen inhoudelijk, met de onderwerpen en persoonlijkheden die we brengen, maar ook achter de schermen, met het team dat deze prachttitel maakt.”

Vogue lanceert, in samenwerking met The Citydressers, Vogue – The Ultimate Gift. Het is een larger than life kunstobject dat deze maand door verschillende Nederlandse steden reist: Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Via het kunstobject kun je Vogue bestellen en krijg je het nummer cadeau in een limited edition giftbox.

Bekijk de volledige fotoserie van Petrovsky & Ramone in het eerste issue van de nieuwe Vogue Nederland. Het nummer ligt vanaf 17 februari in de winkels en is hier online te bestellen.