wil-je-even-zien-prada-opent-pop-upcafe-in-londens-warenhuis-harrods-248758
©Prada

Een goede reden nodig voor een weekendje Londen? Die hebben wij voor je: Prada heeft een tijdelijk café in het warenhuis Harrods in Londen geopend, waar je tijdens je stedentrip terecht kunt voor ontbijt, lunch, cocktails en meer. En dat ziet er zó uit.

Prada opent café in Londen

In het net geopende Prada-café in het winkelcentrum Harrods in Londen komt de stijl van het Italiaanse modehuis zichtbaar terug in het decor. Zo zijn de muren en plafonds geschilderd in het iconische groen van het merk, en hebben hebben ook de fluweel beklede banken een groene tint. Daarnaast is de zwart-wit geblokte retrovloer geïnspireerd op de historische Prada-boetiek aan de Galleria Vittorio Emanuele II in Milaan.

Verwacht eenmaal aan tafel luxe servies, exclusief geselecteerd door Prada. Denk aan thee- en koffiekopjes, theepotten, borden en dienbladen, allemaal geïnspireerd op eeuwenoud Celadon (keramiek met een groene glazuur), en kristallen glaswerk met het Prada-logo erin gekerfd.

Eten en drinken

Aan opties geen gebrek in het café van Prada. Zo kun je onder meer kiezen uit sandwiches, risotto en zalm- en krabgerechten. De wijnkaart beslaat heel Italië, met flessen uit Sicilië tot Piemonte. Bovendien kun je voor elk eet- of drinkmoment in het café terecht, van ontbijt tot cocktails. Maar misschien wel de voornaamste reden om een bezoek te brengen aan het café is voor een gebakje, zoals te zien aan de centrale toonbank en de muur erachter: hier tref je een fijne selectie patisserie. Do we need to say more?

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

De eerste beelden van Prada Caffè

Bekijk hieronder de eerste beelden van het Prada Caffè, zoal het café officieel heet. Het pop-upcafé opende haar deuren op 31 maart 2023 en zal open blijven tot 7 januari 2024, van 9.00 tot 21.00 uur op maandag tot en met zaterdag en van 12.00 tot 18.00 uur op zondag, met een ingang aan Hans Road. Extra leuk: binnenkort komt er ook nog een kraam bij, waar Londenaren in Prada-stijl een ijsje kunnen halen. Dus plannen maar, dat weekendje Londen.

Prada Caffè
©Prada
©Prada
©Prada
©Prada
Prada Cafe Londen
©Prada
©Prada
©Prada