niemand-is-enthousiaster-over-de-heropleving-van-de-luipaardprint-dan-rihanna-294005
©Getty Images

Dit weekend vierde Rihanna het verjaardagsfeest van vriendin Melissa Forde in stijl. Over een doorschijnende zwarte panty droeg de zangeres en ondernemer een ultramini-jurk met luipaardprint. De jurk had zwarte cups die aan de bovenkant uitstaken om het bombshelleffect te maximaliseren.

Rihanna draagt look met luipaardprint

Rihanna is iemand die nooit iets half doet, dus ging ze vol gas met de luipaardprint. Over haar outfit droeg ze een soepelvallend gewaad met luipaardprint, dat ze open liet, terwijl de lange sleep achter haar aan sleepte. Alsof dat nog niet luxe genoeg was, had de buitenste laag ook een kraag en manchetten van zwart schapenvacht.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Rihanna’s accessoires waren overigens net zo indrukwekkend als de rest van haar outfit. Ze droeg een extra grote Tom Ford-zonnebril met een tortoise montuur en gele lenzen. In haar hand een bijzondere tas: een limited edition schooltas met Louis Vuitton-monogram. Als klap op de vuurpijl droeg ze zilveren en diamanten kettingen en een extra grote ring aan haar vinger. Dit is niet de eerste keer dat Rihanna helemaal ingaat op een trend. Afgelopen week liet ze ook zien dat ze een voorstander is van de broekloze trend, door een paar visnet-boots van Balenciaga te dragen waardoor het leek alsof ze zonder broek gekleed ging.

We zouden allemaal wel wat van Rihanna kunnen leren als het om mode gaat. Als je een nieuwe look uitprobeert, kun je er maar beter vol voor gaan.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.