rihanna-heeft-de-kunst-van-de-monochrome-look-geperfectioneerd-295489
©Getty Images

Dit weekend verscheen Rihanna op een Fenty Beauty-evenement in Los Angeles. Daar promootte ze haar nieuwe foundation die je zogezegd een ‘golden hour glow‘ geeft, maar het was de rode loper-look van de superster die écht goud was. Zo maakte Rihanna haar stijlvolle entree in een monochrome look van Alexander McQueens nieuwe creative director Seán McGirr. Het was een van de eerste grote rode loper-momenten van het modehuis sinds zijn aanstelling. De zangeres bracht het strakke ontwerp tot leven door haar lokken en schoenen erop af te stemmen.

Rihanna in monochrome look

Rihanna heeft de kunst van de monochrome stijl, waarbij je de jurk afstemt op de schoenen en zo mogelijk ook de beautylook, helemaal onder de knie. Laten we beginnen met de jurk. De ster droeg een honingkleurig ontwerp met een korset, een sweetheart-halslijn en een zoom tot onder de knie. Om er een volledig fashion fantasy-moment van te maken, paste Rihanna haar kapsel erop aan met een zomerse karamelblonde tint. Zelfs haar keuze voor schoenen – lichtbruine strappy sandalen – sloot naadloos aan bij het uiteindelijke ensemble.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Natuurlijk voegde Rihanna er nog een paar knallers van juwelen aan toe, waaronder een paar glinsterende ringen en een enkelbandje. Het zou tenslotte geen echte Rihanna-look zijn zonder diamanten.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.