robert-pattinson-en-j-hope-van-bts-dragen-rokken-tijdens-dior-show-239347
©Laurent VU/SIPA

Dat mannen steeds meer moderisico’s nemen, bewijzen acteur Robert Pattinson en rapper J-Hope tijdens de Dior-show in Parijs.

Robert Pattinson tijdens Dior-show

Robert Pattinson, die ook te zien is in de laatste campagne van Dior, besloot flink uit te pakken voor de modeshow. De 36-jarige acteur combineert een bruine faux fur bomber met een blauwe tweed rok, kniesokken en leren laarzen. Bovendien is Pattinson er niet zomaar: de acteur kreeg namelijk de taak om de show in te leiden door samen met Gwendoline Christie fragmenten voor te lezen uit The Waste Land, een gedicht van T.S. Eliot uit 1922. In de donkere showruimte zijn de gezichten van de twee sterren op een groot scherm te zien, terwijl de modellen over de lange catwalk lopen.

BTS-leden J-hope en Jimin

Ook BTS-fans kunnen hun hart ophalen tijdens de show van Dior: J-Hope is ook van de partij. De Zuid-Koreaanse rapper combineert een sweater met een halve, geplooide rok over een broek en futuristische sneakers.

Uiteraard werd J-Hope op de eerste rij vergezeld door Jimin. Dit BTS-lid ging gekleed in een beige pak met lichtgekleurde combatboots. Onlangs werd Jimin benoemd tot de nieuwe brand ambassador van het modehuis. De bekendmaking van dit nieuws zorgde voor een gigantische stijging in aandeelkoers van Dior. Volgens financieel platform Investing.com was het zelfs hun hoogste aandelenkoers in 31 jaar.

Benieuwd naar de looks? Bekijk ze hieronder.

j-hope bts dior
©Laurent Zabulon/ABACAPRESS.COM
jimin bts dior
©Laurent Zabulon/ABACAPRESS.COM