een-groot-modefeest-snoop-dogg-en-miley-cyrus-schitteren-in-gucci-love-parade-campagne-206259
©Gucci

Nu het nachtleven eindelijk weer op gang komt, hebben we wel zin in een feestje. Dat dacht Gucci’s Alessandro Michele ook, toen hij de nieuwe campagne van het Italiaanse modehuis bedacht. Niemand minder dan Snoop Dogg en Miley Cyrus schitteren in de kersverse campagnevideo, en zijn daarmee de laatste toevoegingen aan de star-studded groep Gucci-muzes. In de video zien we ook topmodel Liu Wen, Squid Game-ster Lee Jung-jae en – uiteraard – Jared Leto.

Snoop Dogg en Miley Cyrus in Gucci

Als iemand in modeland weet hoe je uit de band springt, is het Alessandro Michele wel. De creative director van Gucci staat bekend om zijn maximalistische ontwerpen en geek-chic stijl. Dat zien we niet alleen terug in zijn collecties voor het beroemde Italiaanse modehuis, maar ook in diens campagnes, zoals Gucci’s nieuwe Love Parade-campagne met glansrollen voor Snoop Dogg en Miley Cyrus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gucci Official (@gucci)

De campagne speelt zich af aan de bekende Hollywood Boulevard en vertelt het verhaal van een moderne mythe, waarin de obsessies en verlangens van beroemdheden centraal staan. “Ik dacht aan hoe mijn moeder me opvoedde als een aanbidder van schoonheid”, vertelt Michele over de campagne. “Over de gave van dromen, waar ik niet zonder kan. Over de aura van de cinema, die mythologieën voortbrengt. Dit is de reden waarom ik Hollywood Boulevard heb gekozen.”

Dat uit zich in beelden van modellen, artiesten en acteurs die aan het dineren zijn en zich mengen met de andere gasten tijdens een extravagant banket. Wat daarna volgt? Een wild, losbandig feest waar flink gedanst wordt.

Gucci Love Parade-campagne

Als je nog geen zin had in een feestje, kunnen we je verzekeren dat je na het zien van extravagante beelden dat wél krijgt. Bekijk hieronder de Gucci Love Parade-campagnevideo met Snoop Dogg, Miley Cyrus, Jared Leto, Beanie Feldstein, Deng Lun, Lee Jung-jae en Liu Wen.