new-faces-maak-kennis-met-de-3-nederlandse-modellen-van-dit-moment-205983

Dat er een overvloed aan (super)modellentalent uit Nederland komt, heeft de tijd wel bewezen. Van jaren ’90 modellen Karen Mulder en Frederique van der Wal tot de gezichten van nu, zoals Rianne van Rompaey, Felice Noordhoff en Jill Kortleve. Die laatstgenoemde siert momenteel de cover van de eerste nieuwe Vogue Nederlandin case you missed it.

Over ons allereerste fonkelnieuwe issue gesproken: daarin staat upcoming Nederlands talent centraal, inclusief dé Nederlandse modellen van nu.

Dé Nederlandse modellen van dit moment

Naast de internationale fresh faces, kijken we als Vogue Nederland graag binnen onze eigen landsgrenzen. Ook in Nederland hebben we namelijk een heleboel aanstormend modellentalent. Maak hieronder kennis met drie van onze favoriete nieuwe gezichten: Ayesha Djwala, Noa Kwaaitaal en June Cornelissens.

Ayesha Djwala
©Paul Bellaart, Vogue Nederland, maart 2022
1/3
Native Share

Ayesha Djwala

Ayesha Djwala (kort voor Djwalapersad), timmert al een tijdje hard aan de weg naar succes. Zo heeft het Nederlandse model met Surinaams-Hindostaanse roots al talloze shows en shoots – waaronder voor Vogue Nederland – op haar naam staan. Ayesha is geboren en getogen in Amsterdam, groot fan van Bollywood-films en -muziek, en reist het liefst zo vaak mogelijk naar Azië.

What brings you joy? 

“Ik word super blij van lekker eten en drinken, een kopje Indiase Thee (Masala Chai) of een overheerlijke pasta (het liefst lekker pittig)… Daar kun je me altijd zo happy mee maken.”

Noa Kwaaitaal
©Paul Bellaart, Vogue Nederland, maart 2022
2/3
Native Share

Noa Kwaaitaal

Met haar lichtblonde haar, felblauwe ogen en esthetische diasteem trok Noa Kwaaitaal al gauw de aandacht van modellenscouts. Op haar Instagram-account kun je haar mooiste polaroids bewonderen. In ons gloednieuwe issue schittert Noa wederom, maar nu voor de lens van fotograaf Paul Bellaart.

What brings you joy?

“Wat mij erg blij maakt, is tijd doorbrengen met familie en vrienden. Ik vind het belangrijk om leuke dingen te doen met mensen waar ik veel om geef. In het speciaal met mijn zus.”

June Cornelissens
©Paul Bellaart, Vogue Nederland, maart 2022
3/3
Native Share

June Cornelissens

Een van de coolste Nederlandse modellen du moment is Justine ‘June’ Cornelissens. June hoopt bij te dragen aan een mode-industrie die steeds meer fluid is op het gebied van maten, seksualiteit en gender. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken, waar ze het liefst Aziatische gerechten klaarmaakt. June sierde al eens de cover van Numéro Magazine, en dat was alleen nog maar het begin.

What brings you joy?

“Een pannenkoek met kaas maakt mij erg gelukkig.”

Ontdek meer modellentalent van eigen bodem in het eerste issue van de nieuwe Vogue Nederland. Het nummer ligt nu in de winkels en is hier online te bestellen.