de-mannen-van-succession-werden-herenigd-op-de-rode-loper-van-het-met-gala-2024-297423
©Getty Images

Wie houdt er niet van een familiereünie? Bijna een jaar na de geweldige finale van Succession verschenen drie van de Emmy-winnende sterren van de serie op het Met Gala 2024. Jeremy Strong, Matthew Macfadyen en Kieran Culkin maakten hun verschijning in bijzondere looks. Outfits die, natuurlijk, volledig in lijn zijn met de ultrachique Roy-stijl.

De Succession-cast op het Met Gala 2024

Jeremy Strong, die vorige week nog een Tony-nominatie ontving voor zijn hoofdrol in Henrik Ibsens An Enemy of the People, verscheen op de rode loper van het Met in een op maat gemaakt wit pak met bloemdetails. Maar niet zomaar een wit pak. Hij verscheen in een ontwerp van een van de meest gedragen merken in de serie dat volledig quiet luxury approved is: Loro Piana. Hij werd vergezeld door zijn vrouw, Emma Wall, ook in het wit.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Roman Roy – aka Kieran Culkin – was typisch charmant in een look die we iets minder snel in de serie zouden spotten. De acteur droeg een ‘verfspatpak’ van het New Yorkse merk KidSuper. Na zijn rol als de jongste Roy-zoon had Culkin een groot succes in Jesse Eisenberg’s komedie-drama A Real Pain, dat met lovende kritieken in première ging op het Sundance Film Festival 2024 . Ook hij arriveerde met zijn vrouw Jazz Charton aan zijn zijde, zij in een citroengele jurk.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Jermey Strong op het Met Gala 2024
©Getty Images

Met Gala-debuut

En de altijd grappige Macfadyen (Tom Wambsgans in de serie), die binnenkort te zien is tegenover Nicole Kidman, Gael García Bernal en Rachel Sennott in Holland, Michigan, droeg een smoking in rijk marine fluweel. Volledig Successionproof lijkt ons zo. Ook de acteur werd vergezeld door zijn vrouw, actrice Keeley Hawes, een ster in Netflix’s Scoop dit voorjaar.

Eén van hen maakte dit jaar zijn Met Gala-debuut: Strong was vorig jaar aanwezig bij het Met Gala, met als thema Karl Lagerfeld: A Line of Beauty; Culkin verscheen in 2022 al op de trappen, toen het thema In America: An Anthology of Fashion gold. Macfadyen maakte deze maandag zijn grote debuut. Ook aanwezig op het gala? Ene Alexander Skarsgård (oftewel: Lukas Matsson). Hij droeg een scherpe zwarte smoking en een Hublot-horloge. (En maakte meer dan tien jaar geleden, in 2013, al zijn eerste Met Gala-optreden.)

De cast van Succession op het Met Gala 2024
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.