suki-waterhouse-verschijnt-in-een-prachtige-zwangerschapslook-tijdens-de-emmys-282526
©Getty Images

Suki Waterhouse ziet de rode loper als “een gekke activiteit” – “het is heel vreemd en buitenaards, en ik vind het geweldig!”. De Daisy Jones & The Six-ster vertelde in december aan de Britse Vogue dat “het enge deel daarna komt”, wanneer de foto’s social media overspoelen en modejagers zich over elk detail van de jurk buigen. Maar terugkijkend op haar Emmys 2024-jurk moet Suki Waterhouse, die haar eerste kind verwacht met Robert Pattinson, zich wel zelfverzekerd hebben gevoeld in haar color-pop Valentino-jurk.

Suki Waterhouse bij de Emmy’s

De couturelook had alle kenmerken van een moderne rode loper-jurk: een knalkleur, dramatische cut-outs en een Old Hollywood-baljurkrok. Daarnaast omlijstte de jurk haar zwangere buik precies goed, met een strik om haar buik heen. Een gedurfde, bijna cartooneske look, perfect voor een performer als Waterhouse – we hebben het hier tenslotte over iemand die haar zwangerschap aankondigde op het podium in Mexico, in een glinsterende roze jurk.

Zwangerschapsstijl

Sinds die aankondiging op het Corona Capital Festival staat de zwangerschapsstijl van de zangeres in het teken van pyjama-achtige pakken, high-street avondkleding, corduroy flares, petten en fantastische boxy leren jacks (misschien geleend van Pattinson?). Met haar kenmerkende warrige haar is haar vibe minder Rihanna en meer Sienna Miller, die Waterhouse’s boho-benadering van mode deelt en een soortgelijke sculpturale jurk look droeg tijdens Vogue World in Londen toen ze hoogzwanger was van haar tweede kind.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Hoewel haar zwangerschapsglow genoeg is om Waterhouse te laten schitteren, heeft de 32-jarige nog een paar andere trucjes om te shinen op de rode loper. Zo onderging ze een frisse knipbeurt bij haar kapper John Nollet en een intensieve gezichtsbehandeling (Skin Design is haar go-to spot als ze in Groot-Brittannië is). Het resultaat? De zangeres zag eruit als een Hollywoodster én coole moeder to be.

suki waterhouse
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.