suki-waterhouses-bijzondere-zwangerschapsaankondiging-gaat-viral-op-social-media-275593
©Getty Images

Na weken van geruchten en korrelige paparazzifoto’s in de Britse roddelbladen heeft Suki Waterhouse eindelijk bevestigd dat ze zwanger is van haar eerste kind met Robert Pattinson. Maar in plaats van te kiezen voor een Instagrampost of een persverklaring om het nieuws te onthullen, besloot ze het op het podium te doen – tijdens haar optreden op het Corona Capital Festival in Mexico City.

Suki Waterhouse is zwanger

“Ik draag vandaag iets glimmends, omdat ik dacht dat het jullie misschien zou afleiden van iets anders dat er aan de hand is”, vertelde ze het publiek terwijl ze een met veren afgezette jas opende om haar babybump onder in een roze glitterjurk te onthullen. “Ik weet niet zeker of het werkt.”

Een video van haar vrolijke opmerkingen ging al snel viral op TikTok nadat een concertbezoeker de clip had gepost. Een fan account postte het vervolgens op X, de site die vroeger bekend stond als Twitter, waar het honderdduizenden keren bekeken werd.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Een bron vertelde Entertainment Tonight ook dat het koppel in verwachting is. “Suki Waterhouse en Rob Pattinson verwachten hun eerste kind samen. Ze is zo blij en dankbaar voor deze ervaring. Suki en Rob zijn schattig samen”, vertelde de insider aan Entertainment Tonight. Half oktober liet de Daisy Jones & The Six-actrice een glimp zien van haar veranderende lichaam tijdens het GO Gala in Los Angeles.

Suki en Robert

Waterhouse en Pattinson werden voor het eerst met elkaar in verband gebracht in 2018. Sindsdien zijn ze maar een aantal keer samen verschenen in het openbaar, waaronder op het Met Gala van 2023. In februari 2023 sprak Waterhouse over hun relatie met The Sunday Times. “Ik ben geschokt dat ik al bijna vijf jaar zo gelukkig ben met iemand”, zei ze. “We hebben altijd zoveel te zeggen en ik vind hem hilarisch.”

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.