de-vrouwen-van-the-white-lotus-stelen-de-show-op-de-rode-loper-van-de-emmys-282381
©Getty Images

De vrouwen van het tweede seizoen van The White Lotus werden maandagavond herenigd bij de Emmy Awards 2024. Hun looks op de rode loper? Stuk voor stuk geweldig.

Cast ‘The White Lotus’ bij Emmy Awards 2024

Net als Lucia en Mia, hun BFF-tegenhangers in The White Lotus, coördineerden Simona Tabasco en Beatrice Grannò hun outfits en droegen ze allebei bloemen naar de Emmy Awards 2024. Tabasco – praktisch onherkenbaar zonder haar kenmerkende bob – koos voor een Marni-jurk, een opvallend ontwerp uit de lente/zomer 2024-collectie. Grannò ging op haar beurt voor een fonkelende zwarte Armani Privé-jurk met rode rozetten en een zwarte strik.

Meghann Fahy, die in de serie de rol van de zonnige, maar geheimzinnige Daphne Sullivan speelde, was ook fan van de geliefde bloementrend. De actrice hield het vrij eenvoudig in haar strapless jurk met sweetheart-halslijn, een rozetrandje en subtiele sieraden. Toch weet Fahy in haar vuurrode Armani Privé duidelijk dat minder soms inderdaad meer is.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Aubrey Plaza, die genomineerd is voor haar rol als de ijzige Harper Spiller, koos voor Loewe voor haar speciale avond. De actrice droeg een champagnekleurige jurk met een oversized breinaald bovenaan, die ze combineerde met metallic gouden peeptoes met een platform.

Jennifer Coolidge, die een Emmy Award mee naar huis nam voor haar tweede (en waarschijnlijk laatste) rol als de oneindig te citeren Tanya McQuoid in The White Lotus, koos voor een donkerdere tint – een mode-afscheid voor haar personage. Ze droeg een zwarte getailleerde jurk van Etro, compleet met dahliamotief, microplooien, ruches en kant in overvloed. Misschien was het Monica Vitti die een begrafenis bijwoonde?

Een ontbrekend castlid

Helaas leek het erop dat één castlid van The White Lotus nergens te bekennen was op de rode loper van de Emmy Awards 2024. Dan hebben we het over Haley Lu Richardson, die de ongelukkige Portia speelde. Hoewel we nooit zullen weten wat ze zou hebben gedragen voor de ceremonie, kunnen we alleen maar hopen dat ze ter ere van Portia een gehaakt stuk uit de kast zou hebben gehaald. (Hoewel we ons kunnen voorstellen dat ze de knitwear en de bucket hat zou hebben ingeruild voor The Row of Diotima).

Simona Tabasco van The White Lotus bij de Emmy Awards 2024
©Getty Images
Simona Tabasco in Marni
Beatrice Grannò in Armani Privé
©Getty Images
Beatrice Grannò in Armani Privé
Meghann Fahy van The White Lotus bij de Emmy Awards 2024
©Getty Images
Meghann Fahy in Armani Privé
Jennifer Coolidge van The White Lotus bij de Emmy Awards 2024
©Getty Images
Jennifer Coolidge in Etro

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.