taylor-swift-trapt-haar-europese-eras-tour-af-inclusief-twee-nieuwe-looks-van-atelier-versace-297773
©Getty Images

She’s back! Gisteravond trapte Taylor Swift de Europese tak van haar recordbrekende The Eras Tour af. Dit deed ze met een optreden voor een grote schare fans in Parijs. Vorig jaar droeg de superster een reeks met juwelen versierde mode op podia door heel Noord-Amerika. Nu is Swift klaar om Europa in stijl aan te pakken: voor de gelegenheid presenteert ze twee nieuwe looks van Atelier Versace.

Taylor Swift start Europese Eras tour in Parijs

Swift opende de show in een bodysuit van volledig geborduurd kristal, compleet met bustier baleinen en een degradé van pailletten in verschillende tinten oranje. Later droeg ze ook een double-breasted blazer, versierd met iriserende fuchsia kristallen en zilveren Medusa knopen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Dit is niet de eerste keer dat Swift op maat gemaakte looks van Versace draagt voor de Eras Tour. Ontwerper Donatella Versace heeft het afgelopen jaar veel looks voor de zangeres gecreëerd. Zo maakte ze eerder blazers met lovertjes en bodysuits met edelstenen. Haar looks in Parijs waren dan ook een voortzetting van de kenmerkende bling-out esthetiek van de tour. “Taylor neemt de wereld over met vreugde, liefde en vrouwelijke kracht in Versace”, zegt Donatella Versace over het kleden van de ster. “Ik hou van haar talent, haar harde werk en haar toewijding aan haar fans. Ze is een superster!” Ze ziet er zeker zo uit.

Taylor swift versace Europese tour parijs
©Getty Images
atelier versace
©Courtesy of Atelier Versace
atelier versace Taylor swift
©Courtesy of Atelier Versace

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.