de-oranjes-hullen-zich-in-jaren-70-trends-tijdens-de-zomerfotosessie-op-huis-ten-bosch-301039

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane kwamen vandaag – 7 juni 2024 – bijeen voor de officiële zomerfotosessie van 2024. Die vond, net als het fotomoment in december, plaats in de tuin van Paleis Huis ten Bosch. De looks? Vol verwijzingen naar de jaren zeventig.

De Oranjes tijens de zomerfotosessie van 2024

Voor de zomerfotosessie van 2024 hulde Máxima zich in een wijde broek met een gehaakte, opengewerkte top van Natan. Dat deed ons natuurlijk meteen aan de jaren zeventig denken – en dat is louter positief. Máxima zou Máxima niet zijn als ze er geen bijpassende statementoorbellen bij droeg. De witte look stak mooi af tegen de groene omgeving, en was helemaal in lijn met de outfit van jongste dochter Ariane. Prinses Ariane ging namelijk óók voor wit met broderie anglaise. Een romantische look met een witte jurk van Sandro, die ze afmaakte met espadrilles van modelabel Office.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Prinses Amalia bleef deels in dezelfde kleurlijn, met een beige broekpak van Rohé Frames, waaronder ze een donkerblauwe top droeg. Alexia had roestbruin voor ons in petto, en borduurde eveneens voort op trends uit de jaren zeventig. Ze droeg een gebreide jurk van Sézane. Duidelijk een van haar lievelingsmerken; op Koningsdag verscheen Alexia ook in een Sézane-jurk. Over deze jurk droeg Alexia een linnen blazer van Max Mara.

De jurk van Ariane

Jurk van Sandro
©De Bijenkorf
1/6
Native Share

Midi-jurk in linnenblend met opengewerkte details, € 325

De jurk van Alexia

jurk alexia
©Sézane
2/6
Native Share

Jurk Yanelle, € 155

De blazer van Alexia

blazer maxmara
©Cettire
3/6
Native Share

Max Mara Boemia Single-Breasted Blazer, € 528,89

Fotoshoot op Huis ten Bosch

Vorige zomer lieten de Oranjes foto’s maken op het strand, maar voor de zomerfotosessie van 2024 mocht de tuin van Paleis ten Bosch weer als decor dienen. En de resultaten mogen er zijn: bekijk hieronder de beelden van de Nederlandse royals.

DEN HAAG - Zomerfotosessie 2024 op Paleis Huis ten Bosch . Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane poseren voor de pers in de tuin van het paleis .
©ANP/Hollandse Hoogte/Robin Utrecht
4/6
Native Share
DEN HAAG - Zomerfotosessie 2024 op Paleis Huis ten Bosch . Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane poseren voor de pers in de tuin van het paleis met hond mambo ANP /HOLLANDSE HOOGTE /ROBIN UTRECHT
©ANP/Hollandse Hoogte/Robin Utrecht
5/6
Native Share
DEN HAAG - Zomerfotosessie 2024 op Paleis Huis ten Bosch . Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane poseren voor de pers in de tuin van het paleis met hond mambo . ANP / Hollandse Hoogte / Robin Utrecht
©ANP/Hollandse Hoogte/Robin Utrecht
6/6
Native Share
Fotosessie met Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane

Vogue.nl ontvangt een commissie wanneer je iets aanschaft via een affiliatelink op onze site.