florence-pugh-gaat-voor-barely-there-glamour-tijdens-valentinos-herfst-winter-2023-show-245103
©Getty Images

Florence Pugh bewijst opnieuw dat ze de koningin van de allesverhullende look is. Tijdens de herfst/winter 2023-show van Valentino kiest de actrice opnieuw voor barely there glamour. Deze keer in een cropped sweater met daaronder een doorzichtige maxirok.

Florence Pugh vol zelfvertrouwen bij Valentino

De Britse actrice – bekend van films als Midsommar en Don’t Worry Darling – zien we steeds vaker in doorschijnende looks. Zo ook bij de Valentino shows. Eerder in Rome, bij de lente/zomer 2023-collectie van het huis, droeg Pugh een roze tule jurk waarin haar tepels zichtbaar waren. Dit veroorzaakte enige discussie op internet. Menigeen vond het onnodig, smakeloos en was van mening dat het de aandacht weghaalde van de show zelf.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Gelukkig waren er ook positieve reacties en vonden mensen dat het juist kracht uitstraalde. Zelf zei Florence Pugh bij de lente/zomer 2023-show dat de keuze voor een doorzichtige look een teken van zelfvertrouwen is. “Gelukkig ben ik in het reine gekomen met mijn lichaam. Ik kreeg te horen dat mensen teleurgesteld waren in mijn ‘kleine borsten’ of dat ik me moest schamen omdat ik zo plat als een dubbeltje ben. Ik ben nu blij met alle ‘gebreken’ waar ik niet naar kon kijken toen ik 14 was.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine)