gigi-hadid-rockt-in-new-york-de-rok-die-bij-alle-winterboots-past-234688
©Gothma/Getty Images

We voorspelden het afgelopen augustus al: de ultralange rok is terug. Na Elsa Hosk en Kendall Jenner is het de beurt aan Gigi Hadid om zich de ultieme roktrend van het seizoen eigen te maken. En dat kan het model als geen ander. Hadid werd in New York gespot onderweg naar haar eigen Guest in Residence pop-up, het merk dat ze afgelopen september lanceerde, in een look – met een pop of color – die ons deze winter inspireert.

Gigi Hadid gespot in ultralange rok

Haar ensemble bestond uit een goede mix van basics en trends van dit moment. Hadid liet zien dat laagjes je beste vriend zijn dit najaar. Layers, layers, layers. Het model droeg een zwarte lange denimrok met split, een gekleurd gebreid vest en een vintage motorjas. Ze maakte de look af met een paar knallers van oorbellen en cognac-kleurige leren cowboylaarzen van het merk Schutz.

Ondank dat veel celebrities gespot worden met de mini – of zelfs microtrend – geeft Hadid de voorkeur aan de ultralange rok. In linnen, wol, tricot of denim. Het enige motto: kies een minimalistische rok mét split. Want echt, de benen mogen gezien worden.

Net als Gigi Hadid een lange rok voor de winter? Hieronder vind je twee exemplaren, gekozen door de redactie.

Khaite denim maxi skirt

©Khaite

€ 390