wordt-decollete-aan-de-achterkant-een-ding-als-het-aan-lady-gaga-ligt-wel-246253
©Sthanlee B. Mirador/Sipa USA

Van Lady Gaga hebben we heel wat bijzondere outfits gezien. Toch kiest de zangeres steeds vaker voor een klassieke look. Tijdens de Oscars koos de zangeres voor een gulden middenweg: Gaga droeg een zwart uitlopende jurk met een diep decolleté aan de achterkant. Gaan we dit vaker zien?

Lady Gaga tijdens de Oscars

Lady Gaga trad last-minute op tijdens de Oscars. Dit deed de zangeres volledig make-uploos, in een T-shirt en met gescheurde jeans aan. Het contrast met haar rode loperlook kon niet groter. Op de loper droeg de zangeres namelijk een full-glam make-uplook en een een catwalkjurk die pas drie dagen geleden zijn debuut maakte.

Gaga koos een nieuwe jurk uit de najaarscollectie 2023 van Versace, die afgelopen donderdagavond in Los Angeles werd getoond. De zwarte jurk, die door Gigi Hadid werd gedragen op de catwalk, heeft een rok met een verlaagde taille aan de achterkant en een doorschijnend lijf bovenaan. Aan de voorkant van de taille zit een gouden sluiting met het kenmerkende Medusa-hoofdlogo van Versace.

Decolleté aan de achterkant

De verlaagde taille van de jurk zorgt bij Lady Gaga voor een diep decolleté aan de achterkant. ‘Bildecolleté’ werd al voorspeld als één van de lingerietrends voor dit jaar, maar nu zien we het diepe decolleté ook terug bij jurken. Zo spotten we Dua Lipa en Hailey Bieber al met laag uitgesneden jurken die hun string zichtbaar maken.

Lady Gaga doet met deze jurk nog een schepje bovenop de gedurfde trend en laat haar ondergoed achterwege. Of decolleté aan de achterkant net zo normaal wordt als aan de voorkant, is nog maar de vraag. Bij Gaga oogt het in ieder geval verrassend chique.

lady gaga oscars
©Sthanlee B. Mirador/Sipa USA
In Versace, 2023.
lady gaga decolleté oscars
©David Fisher/Shutterstock