dit-zijn-de-bikinitrends-voor-zomer-2022-218165

Het is hartstikke zomer. Oftewel: de bikini’s mogen weer uit de onderste lade komen. Grote kans dat je deze leuke bikinitrends voor 2022 al in je bezit hebt of hebt gespot. Wij zetten de allerleukste bikinitrends nog even voor je op een rij: van felgekleurde exemplaren tot stijlvolle, zwarte cut out-bikini’s. Met dank aan Miami Fashion Week 2023 en de catwalks van de de internationale modeweken.

Bikinitrends zomer 2022

Pop of color

High fashion knows best. We zagen op de catwalks veel kleur: van Jaquemus in Hawaii tot de popcorn-bikini’s van Chet Lo, allemaal badmode in statementkleuren. Ga voor een bikini in één tint, of til de kleurrijke trend naar een hoger niveau met color blocking.

©Gorunway.com
1/5
Native Share

Minimalistisch chic

Neutrale kleuren staan iedereen. Ga deze zomer voor minimalistisch chic door te kiezen voor een zwarte of geheel witte bikini. Kijk voor inspiratie gerust naar de lenteshow 2022 van Chanel of de recente fashion week in Miami.

©ANP, Gorunway.com
2/5
Native Share

Het bikinibroekje met hoge taille

Ga de zomer van 2022 comfortabel, retro en modieus in. Het hoge getailleerde bikinibroekje is ook in de zomer van dit jaar een hit. Kijk maar naar de recente collectie van Nina Ricci én de lente 2022-collecties van Chanel en Mara Hoffman.

©ANP, Gorunway.com
3/5
Native Share

De uitgesneden bikini

Als je het gevoel hebt dat een trend terugkomt, dan is het waarschijnlijk zo. Dat geldt ook voor de cut out-trend. We zien ‘m steeds vaker bij jurken en tops, maar ook bij bikini’s.

©ANP, Gorunway.com
4/5
Native Share

Tropische print

Wie zomer en bikini zegt, moet ook tropische print zeggen. Kleurrijke strepen, surrealistische bloemenprints, dierenprints en meer: ga er helemaal voor. Want waarom niet? Gezien de tropische temperaturen, mag het geen verrassing zijn dat tropische prints in de mode zijn.

©ANP, Gorunway.com
5/5
Native Share