dua-lipa-draagt-de-mini-jurk-met-een-stijlvolle-jaren-90-twist-219696
©ANP

De stijl van Dua Lipa is de laatste tijd kort gezegd: spot-on. Ook nu inspireert de zangeres en het rolmodel ons weer met een geweldige look. Laat het maar aan Dua Lipa over om een mini-jurk te dragen die ons doet denken aan de jaren 90. Bekijk de look hieronder.

Dua Lipa draagt de mini-jurk met een nineties twist

De Britse zangeres geeft ons de stijlinspiratie die we nodig hebben voor de laatste zomerdagen. Te weten: een mini-jurk die op een rok lijkt. Het jurkje heeft namelijk een hoge tailleband – iets wat ons doet denken aan een andere tijd.

Het mag, om heel eerlijk te zijn, geen verrassing heten dat de modetrends uit de nineties en zeroes terugkomen. Zo ook kledingitems die een DIY-stijl suggereren. Dua Lipa is daar overduidelijk een voorstander van. Zo inspireert ze ruim een miljoen mensen met haar meest recente jaren 90 en Y2K-geïnspireerde look op Instagram.

Look uit de jaren 90

Albanian girl in Albania”, luidt de caption van de One kiss-zangeres. De zongebruinde Dua Lipa heeft haar donkere lokken in een strakke staart en draagt naast de grijskleurige mini-jurk ook nog een goudkleurige tas. Aan welke look uit de jaren 90 moet jij denken als je naar de foto kijkt?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)