popcorn-mode-de-trend-uit-de-jaren-90-die-we-deze-zomer-terugzien-213507
©GoRunway

Popcorn mode, de trend uit de jaren ’90, komt terug. De mode-industrie kan namelijk geen genoeg krijgen van de levendige prêt-à-porter stukken van Chet Lo. De knitwear items van de 25-jarige modeontwerper uit Londen waren in 2021 al een instant hit onder beroemdheden en zullen deze zomer ook het straatbeeld in Nederland overnemen. Ben jij klaar voor deze jaren ’90 trend?

©Chet Lo

Popcorn mode

Vogue’s Liana Satenstein zei het al: de levendige en vooral rekbare silhouetten uit de jaren ’90 krijgen weer een opleving. Geen grote verrassing, aangezien vrijwel ieder Y2k-mode-item een revival krijgt. En dat alles door de alom geprezen jonge modeontwerper Chet Lo. Zijn ontwerpen verschijnen overal en sinds vorige maand maakt hij onderdeel uit van de Forbes 30 under 30 list voor zijn bijdrage aan kunst en cultuur.

Chet Lo

Jazeker, modeontwerper Chet Lo heeft in zijn eentje een hele jaren ’90 trend teruggebracht naar zomer 2022. Lo richtte zijn gebreide kledingmerk Chet Lo in Londen op aan het begin van de pandemie. Het merk is geïnspireerd op zijn dubbele erfenis met westerse en oosterse invloeden.

De levendige creaties waren in 2021 al een hit bij beroemdheden als Kylie Jenner, SZA, Willow Smith, Doja Cat en Dua Lipa. Lo heeft zich sindsdien verzekerd van retail partnerships met winkels als Selfridges, SSENSE, en H. Lorenzo. Onlangs bracht hij een tas uit van de rekbare stof (willen we!). We kunnen niet wachten om te zien wat Lo nog meer in petto heeft.