rihanna-approved-zo-draag-je-de-oversized-blouse-met-een-twist-219122
©Acielle / Style du monde

Scheuren in de onderkant van je oversized blouse? Rihanna is fan. De nieuwste look van de zangeres suggereert een DIY-gevoel. Datzelfde gevoel krijgen we als we naar de streetstyle-looks in Kopenhagen kijken; tijdens Copenhagen Fashion Week krijgt het klassieke mode-item op veel verschillende manier een twist. Het modevolk draagt de blouse omgekeerd, doet slechts één koopje vast of knipt en naait er helemaal op los. De creativiteit is ongekend. Zie hieronder de beste looks.

De oversized blouse met een twist

Eerder schreven we over de vijf stijlvolle manieren om een oversized blouse te dragen. Nu bewijst Copenhagen Fashion Week dat het er veel meer zijn. De looks die we te zien krijgen vanuit Kopenhagen liegen niet: de oversized blouse stylen kan op talloze manieren. Het enige wat telt, is je eigen creativiteit.

Streetstyle-looks in Kopenhagen

Deconstructed klassieke mode-items gaan hand in hand met het straatbeeld in Kopenhagen. Laat het maar aan de streetstylers in Kopenhagen over om de preppy-look te stylen. Is je blouse te lang? Maak ‘m korter door er een schaar in te zetten. Vind je de linkerkant van de ene blouse beter bij de rechterkant van de andere passen? Knip en naai er dan op los, en verwerk ze tot één blouse. Welke eigenzinnige draai aan de oversized blouse vind jij het stijlvolst?

Vogue Nederland zit nu ook op TikTok! Op ons kanaal bekijk je alle hoogtepunten van Copenhagen Fashion Week.

©Acielle / Style du monde