deze-simpele-outfitformule-is-populair-onder-it-girls-als-margot-robbie-en-hailey-bieber-231835
©Gotham

We houden allemaal van een outfitformule die minimale inspanning vereist en maximale impact heeft. Kortom, het soort look dat je ’s ochtends in 30 seconden in elkaar flanst. Deze manier van kleden zie je echter niet heel vaak bij beroemdheden, aangezien zij vaak onbeperkt toegang hebben tot designerjurken en opvallende accessoires. Toch spotten we dit seizoen een simpele outfitformule die it-girls als Margot Robbie en Hailey Bieber massaal omarmen. En het goede nieuws is: hij is heel gemakkelijk na te maken.

Simpele outfitformule à la Margot en Hailey

Je hebt namelijk maar drie elementen nodig: een blazer, een T-shirt en een losse spijkerbroek. Afgelopen week werd Margot Robbie gespot in een boxy krijtstreepblazer, een baggy jeans en een T-shirt – de belichaming van laagdrempeligheid. En Robbie is niet de enige die fan is van deze look: Hailey Bieber bewees al in maart fan te zijn van de blazer-en-jeans-outfit. Ze droeg destijds een bruine blazer van Khaite, die ze combineerde met een laaghangende jeans met wijde pijpen.

Die losse jeans werd deze zomer al omgedoopt tot het nieuwe favoriete jeansmodel van celebs als Gigi Hadid en Dua Lipa. Eerder liet Hailey al zien fan te zijn van de baggy jeans, die ze ook graag combineert met haar leren trenchcoat die tot de grond reikt. Maar je kunt ‘m dus ook perfect stylen met een willekeurige blazer.

Grote kans dat de benodigde items voor deze simpele outfitformule gewoon in jouw kast hangen. En als Margot en Hailey fan zijn, zijn wij dat ook.

Een simpele outfitformule bij Hailey Bieber
©Pierre Suu

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.