ultieme-tussenjassen-streetstyle-inspiratie-voor-zachte-lentedagen-207492
©Acielle / StyleDuMonde

Op zoek naar een tussenjas voor de lente? We got you. Het wordt warmer, en we begrijpen dat je wat inspiratie nodig hebt. Bekijk hier de beste streetstyle-looks van 2022 voor jouw ultieme tussenjassen inspiratie.

De mooiste tussenjassen voor milde lentedagen

Een lange leren trench

©Acielle / StyleDuMonde

De leren trenchcoat is een echte eye-catcher dit seizoen. De tijdloze jas maakt iedere look stoerder, chiquer én eleganter.

De klassieke trenchcoat

©Acielle / StyleDuMonde

De trenchcoat is zo’n jas die ieder seizoen terugkomt. Ook nu zien we’m in verschillende lengtes, stoffen en kleuren voorbijkomen.

De motorjas

tussenjassen inspiratie
©Acielle / StyleDuMonde

De stoere jaren ’90 motorjas is back. En wat is het item een feest om naar te kijken. Met name de vintage vormen geven iedere look een stoer, boxy silhouet. Geen zorgen: je hoeft geen motor te rijden om de jas te dragen.

Donzige kragen

©Acielle / StyleDuMonde

Warm? Check. Stijlvol? Check. Diervriendelijk? Zeker weten. De meeste jassen met donzige kragen zijn heerlijk zacht en gemaakt van imitatiebont.

De quilted jas

©Acielle / StyleDuMonde

Een dunne puffer met een oversized silhouet. Het minimalistische Parijse modemerk The Frankie Shop debuteerde vorig jaar met deze perfecte tussenjas. Nu siert de quilted jas overal het modestraatbeeld.

Cropped jassen

©Acielle / StyleDuMonde

Een korte jas kan net zo functioneel zijn als een vest. Als je kast overladen is met te veel vesten, is een goede cropped jacket misschien iets om te overwegen.