britney-spears-en-sam-asghari-zijn-officieel-getrouwd-na-intieme-bruiloft-in-la-214004
©ANP

Zeven maanden na de beëindiging van haar vaders curatorschap is Britney Spears eindelijk getrouwd met haar grote liefde, Sam Asghari. De twee hebben gekozen voor een intieme ceremonie in de achtertuin van Spears’ huis in Los Angeles, zo meldt Page Six.

Britney Spears getrouwd

Naar verluidt droeg Britney voor haar huwelijk met Sam een bruidsjurk van Versace. Het stel zei elkaar het jawoord ten overstaan van een intiem gezelschap. Onder hen bevonden zich een aantal bekende gezichten, zoals Madonna, Paris Hilton en Drew Barrymore. Ook Selena Gomez, Kate Hudson en Gwyneth Paltrow zouden de bruiloft hebben bijgewoond, aldus bronnen tegen Amerikaanse entertainmentmedia People en TMZ.

Opvallend is dat de ouders van Spears, Jamie Spears en Lynne Spears, noch haar zus, Jamie Lynn Spears, aanwezig waren. Ook Britney’s kinderen, de 15-jarige Jayden James en de 16-jarige Sean Preston, waren er niet bij.

Hun vader, Spears’ voormalige echtgenoot Kevin Federline, gaf daarover via zijn advocaat een verklaring af, weet Entertainment Tonight: “Hoewel de jongens niet aanwezig zijn, zijn Kevin en de jongens blij voor Britney en wensen haar en Sam het allerbeste voor de toekomst. Ze zijn enthousiast over deze positieve ontwikkeling in haar leven na de curatele.”

Britney Spears en Sam Asghari

Britney en Sam ontmoetten elkaar in 2016, op de set van Spears’ muziekvideo voor het nummer Slumber Party. Na meer dan vier jaar daten verloofden de twee zich in september 2021.